Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

mrkosciak99

mrkosciak99

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: mrkosciak99
Nick Administratora, który banował: oldmancats
Kiedy to się stało?: Szczerze to ni cholery nie wiem, wszedłem rano między 5-7, a ponownie dopiero po 20
Opis sytuacji: Tak jak wyżej, czym jest bl? 
Screen bana: 

ban.png

Albo dostałeś bl czyli Black Listę albo jesteś kimś kto już na niej jest.

Black lista to taki spis graczy którzy z jakiegoś powodu nie są mile widziani na serwerze.

Raczej dostaniesz też jakieś punkty za przekleństwo ale to nie jest ważne.

Robiłeś coś niedozwolonego/masz jakieś modyfikacje?

Edytowane przez ToshibaInu
Dodanie wyjasnienia- co to jest bl? oraz małe poprawki

co ja robię tu

1550629408_aaaea.png.a4830df593f3c98fc15322666a94e799.png.1ac1fccdbd596ecac4b39ac4409c60cf.pngtoshibainutoidol.png.cf9de0e582caee0b28e587fec600b122.png

Właśnie problemem jest sama sytuacja, że byłem rano zalogowany w godzinach 5-7/8 i normalnie grałem jak codziennie. Nie było żadnego problemu. A wróciłem z pracy przed 20 i chciałem się zalogować i pograć z narzeczoną, a tu taki hops na naszych kontach.

To w takim razie już najwidoczniej mamy przyczynę.

Wydaje mi się że nie powinno być problemu z wyjaśnieniem tej sytuacji.

Jedyne co mi nie gra to wpisany powód ,,bl",wydaje mi się że powinno być to w takim razie ,,mk <nick>"

🙂

co ja robię tu

1550629408_aaaea.png.a4830df593f3c98fc15322666a94e799.png.1ac1fccdbd596ecac4b39ac4409c60cf.pngtoshibainutoidol.png.cf9de0e582caee0b28e587fec600b122.png

Właśnie już wysłałem zgłoszenie o współdzielenie.

Też mnie to dziwi. Może odruchowo dostałem od OldManCats :'D
Ale mam nadzieje, że uda się powrócić :')

Fajnie się gra, svip kupiłem by łatwiej było ogarniać mi działeczkę, a tu taki cyrk :'D

• Like 1

• Administrator
Admin

@ToshibaInu napisała nawet dużo nieprawidłowych rzeczy.

Cytat

Każdemu się zdarza zapomnieć,

a tak wsumie to gracze z multikontami idą na bl z tego co wiem więc może dlatego?

Za samo np. jedno mk nie da się zdobyć BL.

Zgłoś się do oldmancats i wyjaśnij całą sprawę, może nadała ci BlackListę przypadkowo (BL to kara perm, od której nie da się odwołać. Tak po prostu od byle czego nie da się dostać BL, na nią trzeba "zasłużyć". Trzeba naprawdę grubą akcję odwalić, żeby dostać największy wymiar kary.

Jak narazie do odrzucenia, jak skontaktujesz się z old, ona Ci wyjaśni sprawę i może dostaniesz unbana, a jeżeli to prawidłowa bl (bo jesteś np. osobą z blacklisty) to perma.

Edytowane przez KrychaMieczXD

image.png

Już dostałem unblocka. Popisałem z OldManCats wyszło na to jakbym dostał autobana za VPN, którego do jasnej ciasnej nie mam, bo komp dopiero był kilka godzin po formacie xD 

Ale dobra dziękuje za wszelkie rady i pomoce.

Od razu zgłosiłem MK na narzeczoną na wszelki wypadek.

Pozdrawiam wszystkich i dziękuję ❤️

• Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...