Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

3LATA sieci sklepów K a K t U s

KoczkodanChaosu

Wyróżnione odpowiedzi

Pewnie wiele osób nadal nie wie co to jest!

Już spieszę z wyjaśnieniem!

Sieć K a K t U s to usługa, dzięki której możesz zwiększyć popularność i dochody swojego sklepu!

Cena podłączenia to 10000$, ale naprawde warto! Bo obsługuemy już 6 sklepów! (kiedyś 9)

Wszyscy właściciele sklepów podłączonych do tej sieci mogą nazwać i wykonać sklep dowolnie. Na działce znajdzie się tylko mała tablica informacyjna!

Jeśli sklep jest nowy, po podłączeniu do sieci otrzyma on podstawowe zaopatrzenie!

W dodatku, każdy właściciel podłączonego sklepu, może liczyć na rabaty 15% do każdego sklepu tej sieci! Oczywiście, koszty rabatu pokrywam ja i inni właściciele!

Teraz trochę historii!

Sieć została założona dokładnie 10.01.2019 o godzinie 16:49!

Niestety na wielki spadek popularności wpłynęła moja spora przerwa od grania w Minecraft!

Kiedyś zajmowaliśmy się kupnem działek i firm innych graczy, przykładowo, firma Kocminex(Nie ja tą nazwę wymyślałem) - Po pewnym czasie istnienia należała ona już do grupy K a K t U s

Trzeba również wspomnieć o adminach, bez których od razu byśmy zrezygnowali. Była to np. Jipsyy, która pomogła podczas gdy pewien gracz okradał jedną z firm wykupionych przez kaktus, nie mogłem 

zbanować z działki tego gracza, ponieważ działka ta nie należała do mnie.

Z okazji 3-go roku istnienia, znacznie rozbudowaliśmy nasz główny sklep! Mimo, że zachował swoje legendarne, skromne, brzozowo-coblowe wejście!

Zapraszam: /vw Dynks_1YT

• Superka 3
  • Przytulas 1

Bóg Cię kocha.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...