Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

pikacz2

GromeliaHYH
Wiadomość dodana przez jipsyy,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

1. Podaj dokładne nicki osób, zarówno swój, jak i osoby oskarżonej. Ja, GromeliaHYH oskarżam pikacz2
2. Miejscem wydarzenia może być: Serwer MC, Serwer TS3, Forum. Serwer Minecraft, działka gracza pikacz2
3. Data i godzina wydarzenia powinna być jak najdokładniejsza, aby łatwiej było ją zweryfikować. Ok. godzina 19 dnia 07.01.22
4. Opis sytuacji powinien być dokładny, zgodny z prawdą, zawierający jak najwięcej szczegółów, które pomogą w rozpatrzeniu tej sprawy. Bądź jak najbardziej obiektywny i spokojny, gdy opisujesz owe zdarzenie.   pikacz napisał na czacie ogólnym, że sprzeda klucz do magicznej skrzynki za 10k. Napisałam do niego na msg aby poczekał bo chciałam przygotować Coinsy w grze. Napisał następnie abym się tepła i to zrobiłam. Napisał również, że jak ja mu prześle pieniądze to wyrzuci mi klucz. Przelałam mu pieniądze, a on lognął i po może minucie znowu wszedł.

Zrzut ekranu 2022-01-07 190555.png

Zrzut ekranu 2022-01-07 190214.png

Edytowane przez GromeliaHYH
Nie dodałam ss

Zwycięzca

to fajnie ten wzór wkleiłeś xD

Twoja wiadomość nie wnosi nic do skargi! Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za OffTopic.//jipsyy

Edytowane przez jipsyy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...