Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Gadulexs
Wiadomość dodana przez jipsyy,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Gadulexs
Nick Administratora, który banował: DaXim_
Kiedy to się stało?: 06.01.2022 godzina koło 13 40
Opis sytuacji: nie wiem za co napisane jest za obrazę gracza gdzie wgl nie pisałem na czacie
Screen bana: ...

2022-01-06_13.50.09.png

Edytowane przez Gadulexs
  • Superka 1

Byłam wtedy na serwerze, właśnie przejrzałam logi. Wydaje mi się, że zostałeś pomylony z graczem Gagaty2137_, który to chwilę wcześniej napisał na czacie długą wiązankę przekleństw. Nie wiem jednak, czy dokładnie o to chodziło dlatego jestem neutral

✨ sugar, spice and everything nice ✨

image.png.aed6a615448a65659d2b799d797131c1.png

Sprawdziłem sobie logi iiii ty nic nie pisałeś bynajmniej nic nie znalazłem może wcześniej kogoś obraziłeś a blokada dopiero teraz została nadana.... Aczkolwiek tak jak pisze @aBrawurka może zostałeś pomylony z gagaty bo jego blokady nie ma ale najpewniej blokada minie zanim rozpatrzą

na tak ewentualnie poczekamy na może jakieś wyjaśnienie ze strony adm

Edytowane przez sparkyy
  • Superka 1

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

Blokada została już zdjęta. Bardzo przepraszam za pomyłkę z mojej strony. Mam nadzieję, że nie gniewasz się na mnie i zrozumiesz, że jestem tylko człowiekiem i nie zauważyłem błędnego nadania kary. Wracaj do gry i jeszcze raz przepraszam.

• Superka 3
  • Przytulas 2

image.png.b7bfc30b280605c9e35cbc2e863fe916.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...