Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Licytacje OFFLINE

Soiken

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: SoikenTheReal
Propozycja dotyczy: Licytacji OFFLINE
Opis propozycji: Możliwość otrzymania przedmiotów lub pieniędzy za zakończoną licytację kiedy nie jesteś aktualnie zalogowany. Osoby, które nie mogą pozwolić sobie na czekanie godziny/dwóch mają utrudnione sprzedawanie przedmiotów w grze. Jeżeli dobrze widziałem to licytacja trwa 5 min, przy 27 przedmiotach na licytacji jest to grubo ponad 2h zanim twój przedmiot się wyświetli, nie każdy gracz może pozwolić sobie na tak długi czas oczekiwania.
Dodatkowe SS'y: ...

• Like 2

Na tak

Sam straciłem przez to kilof 6/3/3 meh, a bylbym milionerem xd, więc według mnie bardzo dobry pomysł.

Jednak wydaje mi się, że administracja zauważyłaby już od początku taką możliwość, a jak widać, nie ma jej!

To znaczy, że zapewne ze względów technicznych jest to nie możliwe.

• Superka 1

Bóg Cię kocha.

• Administrator
Admin

Raczej żeby otrzymać taki item do ekwipunku jak jesteś offline jest niemożliwe. Jeżeli już to można byłoby coś pokombinować z innymi alternatywami, gdzie item zostałby wrzucony do jakiejś skrzynki(?). Najbardziej chodzi tu o przedmioty bo z pieniędzmi chyba nie ma problemu

Jeżeli da się to jakoś zrobić to jestem na tak

• Superka 4

DP3Woc2.png

• 1 miesiąc później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...