Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

komenda na ciagle sprzedawanie jednego przedmiotu

dominik585

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): ...dominik585
Propozycja dotyczy (tytuł): ... komenda na ciagle sprzedawanie jednego przedmiotu
Opis propozycji: ...hejka, przychodze do was z nowa propozycja, jak widac w tytule mozna zrobic komende np /trzcina sprzedawaj, ta komenda sprzedawala by ciagle przedmiot ktory mamy w eq i ktory nam ciagle do niego wpaduje. Dla graczy byloby lepiej bo np przy zbieraniu trzciny musimy ciagle uzywac komendy /sklep i ja sprzedawac.Nie wiem co jeszcze dodac bo to nie ma co sie rozpisywac do takiej propozycji

Dodatkowe SS'y: ...nie trzeba

Edytowane przez dominik585
  • Superka 1

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

• 2 tygodnie później...

Pomysł sam w sobie okej, ale do dopracowania.

Moim pomysłem jest dodanie komendy, która by miała na celu sprzedawanie wszystkiego na raz z ekwipunku albo skrzynki, bez konieczności wpisywania /sklep i przeklikiwania czasami połowy GUI, aby sprzedać EQ np. trzciny.

Za zaakceptowaniem i dopracowaniem.

• Superka 1

• 1 miesiąc później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...