Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Zmiana taryfikatora

kamileq27

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): kamileq27 
Propozycja dotyczy (tytuł): Zmiana taryfikatora 
Opis propozycji: A więc tak przychodzę z propozycją zmiany taryfikatora serwera dotyczącego bana za "przyznawanie się do cheatów na czacie". Moim skromnym zdaniem powinien być ban na max dzień za prowokacje administracji a nie cheaty. Gracze dostają bana za słowa wypowiedziane w żartach,które często nie są prawda. Dlatego takiego gracza najpierw warto by było sprawdzić zanim da się bana. Administracja rozdaje baniki za słowa a "topowi" gracze latają odpaleni i zero reakcji ze strony administracji. 

Pozdrawiam i czekam na Wasze wypowiedzi dotyczące tej propozycji. 

Dodatkowe SS'y: ...

• Superka 2

05.04.21r [*]

222.png

• Opiekun Forum
Opiekun

na tak

• Superka 1

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Na TAK 

Jest to bardzo dobry pomysł bo za napisanie dla żartów ja mam w oddzielnej wiadomości macro gracz dostał bana a ja dostałem bana za napisanie na jego odpowiedź ja też mam jego nick co było bardzo śmieszne że dla administracji było to przyznanie się do macro czym mniej takich banów poprawi to reputację serwera bo administracja za dużo banów daje na prawo i lewo za nic 

• Superka 1

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

Zdecydowanie na NIE. Osoba piszącą coś na chacie powinna zastanowić się 5 razy zanim napisze coś na chacie. Pisząc na chacie "mam cheaty" lub coś w tym stylu daje jasno znak dla administracji, że coś może mieć pobranego na komputerze. Moim zdaniem osoby piszące takie rzeczy powinny dostawać dłuższe bany, ponieważ podchodzi to również pod prowokacje administracji. 

Pozdrawiam cieplutko!

Edytowane przez PanMajster_
  • Superka 1
  • Thinking 1

Witam, odnośnie tej propozycji jestem na NIE. Osoby piszące na chacie rzeczy typu: '' Siema mam cheaty '', '' Chodzę sobie z włączonym x-ray '' przyznają się, że mają niedozwolone modyfikacje, przy czym do tego nie dodają dodatkowej pracy administratorom serwera, i tak nasza kochana administracja ma dużo pracy na głowie.

• Superka 1
  • Thinking 1
  • Nie ośmieszaj się 1

• 2 tygodnie później...

Pomysł zarówno dobry, jak i zły. Moim zdaniem takowy punkt w Taryfikatorze powinien się znajdować, jak najbardziej - aczkolwiek z adnotacją, aby było to stosowane w granicach rozsądku, bo często widać, że ktoś to pisze to totalnie dla żartu, a czasami aby dostać trochę uwagi, co jest słabe. 

Jak dla mnie neutral.

• 1 miesiąc później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...