Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

justdeox

Wyróżnione odpowiedzi

Jestem na nie powody u gazika jeśli Pan i władca NIE UDZIELI CI POZWOLENIA NA ŻARTOWANIE Z NIEGO TO NIE MASZ PRAWA TEGO ROBIĆ. JAK TO MÓWIĄ 

"Jeśli zaczniesz ze mną wojnę to ją przegrasz" Mentor 2022

@justdeox PRZESTRZEGAM CIĘ JEŚLI JESZCZE RAZ ZAZARTUJESZ Z PANA POROZMAWIAMY INACZEJ😈

Pozdrawiam MP

Edytowane przez MlodyPadziernik
  • Superka 1
  • Haha 8
  • Wrr 1

MP Studio - Zarezerwuj wizytę online - Booksyimage.png.7dd85bdd4a97062bbff9cdae3a4c34e1.png

W dniu 31.12.2021 o 03:24, dominik585 napisał:

Na TAK 

Nie ośmieszajcie się tymi banami Chłop się dobrze bawił i napisał kilka słów za dużo bo myślał że go nikt nie zgłosi ale trzeba pamiętać że gdy KrychaMieczXD jest na serwerze nie można pisać takich rzeczy bo siedzi na konfie

Sam wiem co czujesz dostając bana za cheaty jak cię nikt nie sprawdzał sam byłem nobkiem który nic nie umiał wbiłem się do kilku topek i bany zaczęły lecieć jak woda 

I jak ma ktoś dowody ze ktoś się przyznaje do cheatów weźcie np. Takiego Oskara i zainstalujcie tą aplikację którą możecie sprawdzać co było ostatnio usunięte i będzie po sprawie😅

dominik lepiej tak nie pisz bo nie daj Boze zaczniesz z nim wojne ;cccccc

• Haha 3

13.04.2021 :[[       31.05.2021 :((

unknown.png.fad9386ea787ffb024be7aeee2511ee5.pngobraz_2021-04-18_033530.png.a0ed36365d795ad49a82964eaf06c1a8.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...