Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Magiczne Skrzynki

Boar94

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): Boar94
Propozycja dotyczy (tytuł): Zmiany dropu z serwerowych "Magicznych Skrzyń".
Opis propozycji: Dokładnie chodzi tutaj o lepszy minimalny drop z tych skrzynek, no nie oszukujmy nikogo ale odechciewa się grać gdy za skrzynkę płacimy obecnie około 20k. za klucz 10-20k co daje czasami prawie 40k a wypadają rzeczy takie jak na screenach poniżej. No jest to jak dla mnie śmieszne bardzo, rozumiem również że może z niej wypaść kilof 6/3/3 który obecnie jest wart 1.3kk ale jest na niego 1% szans jeśli się nie mylę.. Chciałbym również aby gracze wyrazili swoje zdanie bo może tylko ja mam na to taki pogląd że jest to totalnie nieopłacalne. Wydaje mi się że na poprzedniej edycji dropiły o wiele bardziej wartościowe itemy.
Dodatkowe SS'y: 

unknown1.png

unknown.png

2021-12-23_16.37.57.png

2021-12-26_11.10.43.png

Niestety jestem na nie

Ze skrzynek wypadają nieraz słabe rzeczy a nieraz same kilofy 6/3/3 oraz trojzgony pod rząd. 

Jeśli drop oto tych rzeczy byłby wyższy to zniszczyłoby ekonomię serwera gdyż każdy by to posiadał. Ceny wszystkiego by zmalały i dopiero wtedy gra by nie miała sensu. Drop z magicznych skrzynek jest losowy,więc nie zależy to od ciebie. 

Pozdrawiam 

05.04.21r [*]

222.png

Nie zniszczyłoby to ekonomii serwera - przeczytaj jeszcze raz co napisałem. Zwiększenie minimalnego dropu, nie chodzi mi więc o to żeby kilofy wypadały częściej czy jakieś shulkery. Tylko śmieszne jest to że z itemów wartych 40k dropią Ci itemy warte 5,4 dolca, żeby chociaż te itemy warte były z 5k, żeby w jakimś stopniu się zwróciła ta skrzynia.

• Superka 1

Na tak

Sam otworzyłem trochę magicznych skrzynek i najcenniejsze co mi wyleciało to druga magiczna skrzynia XD. 

I prawdą jest to że wylatują ity nawet które nie są warte 1k a co powiedzieć o straconych 40k

Za lekkim polepszeniem dropu

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...