Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

zusska

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): siostra_zakonna_
Propozycja dotyczy (tytuł): serwer minecraft
Opis propozycji: Zmniejszenie ceny ulepszenia kilofa ( i nie tylko) na 5 poziom wydajności. Ogólnie wchodzę sobie na serwer wszystko fajnie aż tutaj chęć stworzenia dobrego kilofa. Pomyślałam że najlepszy będzie 5/3/3. Super fajnie już komenda kowal i tutaj 54k za ulepszenie wychodzi. Myślałam że moja matka będzie znosić mnie z 4 piętra (tak stan zawałowy) Z tego co też widzę to z poziomem mamy 5% zniżki na ulepszenie przedmiotu. Tylko tutaj mam pytanie czy ktoś byłby wstanie nabić nawet poziom 15? Zapewne nie. Kowal teraz raczej utrudnia grę niż ułatwia

Sporym minusem jest to że kopanie na beaconie straci sporo sensu bo więcej stracimy na tworzeniu kilofa niż zarobimy na kopaniu

Dlatego apeluje o zmniejszenie cen bądź np. 10% zniżki z każdym następnym poziomem.
Dodatkowe SS'y: nie są potrzebne

Miłego Wieczoru/Dnia/Nocy

jestem na TAK 

kowal jest nie potrzebny 

ja na wcześniejszych edycjach utrzymywałem się z kopania na beaconie a teraz kiedy kilof kosztuje około 50k 

kopanie na beaconie zaczyna tracić sens bo musze oprócz tych 50k na kilof musze zapłacić jeszcze trochę kasy za sam dostęp do możliwości kopania na kogoś działce jeżeli nie mam swojego beacona.

• Superka 1

Jestem jak najbardziej na TAK. Strasznie się zdziwiłem jak chciałem zrobić pierwszy kilof 5/3/3 a tam wyskakuje mi około 50k, podziękuje. Naprawdę ten serwer od wielu lat słynie z wielu kopaczy a wy to zepsuliście, jak dla mnie takie pluginy powinny zostać przegłosowane przez graczy, w jakiś ankietach. Oby ten plugin poszedł do śmietnika!

• Superka 1
  • Przytulas 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...