Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

PitWree

Wyróżnione odpowiedzi

niestety zarzad serwera dzbany na tym serwie jest ustalone wszystko kto co moze a kto nie, nie wychylasz sie jest ok, adninistraacjia kompromitacjia, zaraz usuna konto  pozdro

Edytowane przez PitWree

Polityka calkiem nie zgodna z prawem RP, niestety umowy slowne, w d.....e maja indywidualnosc, inwigilacjia koma po czym i tak stwierdzaja swoje racjie maja i nic nie zrobisz xd, choc dales dostep do kompa

Edytowane przez PitWree

Prawda taka ze ktos mnie zglosil bo nie wiedzial ze z lopata wydajnosc 3 mozna tak szybko kopac na surce xd a co najlepsze dzis julka cos tam jak proponowalem zeby ktos cos mi wybudowal napisala mi ze moze mnie zglosic ze latam na dzilce jak mam svipa xd, jakas masakra co tu sie dzieje, a dobry czlowiek obrywa dziekuje

Edytowane przez PitWree
  • Haha 1

• Opiekun Forum
Opiekun
12 godzin temu, PitWree napisał:

ide spac dz

ok idz spac dobranoc

jestem na tak powody u @Stasio mojego idola

• Przytulas 1

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...