Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Boty reklamujące serwery

Boar94

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): Boar94
Propozycja dotyczy (tytuł): Dodania pluginu
Opis propozycji: Coraz częściej zdarza się wam mieć nieprzyjemne sytuacje z botami, ludźmi którzy reklamują serwery - co jest normalne przy takiej ilości graczy. Chodzi o to że na którymś serwerze spotkałem się w pluginem który nie pozwalał pisać dopóki nie przegrało się jako nowo zarejstrowany użytkownik (edit) załóżmy 30 minut (przykład). Wtedy uniknęli byście nieprzyjemnych sytuacji, zaoszczędzili sobie czasu bo nie musieli byście banować ludzi oraz nam oszczędzili lagów ponieważ czasami po czyszczeniu chatu jest lekki lag. 
Dodatkowe SS'y: Myślę że zbędne.

Edytowane przez Boar94
  • Superka 2

Mod

Jestem na NIE, ponieważ było by to problematyczne na początku edycji. Ponadto nowi gracze którzy często są zagubieni i nie wiedzą co zrobić, piszą na czacie pytania co i jak coś zrobić. Taka blokada utrudniła by im gre.

931365354_Zrzutekranu(714).png.0670b870038949f1a64b527ff0a1e9bf.png

Co racja to racja. Mnie tez by wkurzało czekanie 30minut żeby coś napisać. Pomysł dobry ale do przekształcenia. Np żeby znieść blokadę pisania trzeba się zweryfikować przez email. Z zmianami zaproponowanymi prze ze mnie jestem na tak

spacer.png

5 godzin temu, Fillplay napisał:

Jestem na NIE, ponieważ było by to problematyczne na początku edycji. Ponadto nowi gracze którzy często są zagubieni i nie wiedzą co zrobić, piszą na czacie pytania co i jak coś zrobić. Taka blokada utrudniła by im gre.

Po co więc została stworzona książka "Poradnik dla początkujących graczy" ? Naprawdę ludzie w tych czasach to nie potrafią nic sami zrozumieć, najlepiej jakby im poradnik na yt zrobił jak grać na serwerze RealCraft.. Pół godziny to był tylko przykład, a po drugie nie przesadzajmy że to tak wiele.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...