Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Przerobienie beczek na pvp albo dozwolenie używania pereł jako metody ucieczki

___

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): kawiorekk_123
Propozycja dotyczy (tytuł): Przerobienia beczek na pvp lub dozwolenia używania pereł do ucieczki
Opis propozycji: Dzisiaj dostałem bana za "bugowanie", ponieważ kulturalnie użyłem pereł do ucieczki z beczki. Jeśli za pomocą pereł nie można wyjść z beczki bo grozi za to ban to wymagają one przerobienia na niższe, aby można było to zrobić w sposób którego administracja nie uzna za "bugowanie". Utwórzmy sobie taki przykładowy scenariusz. Robią ci 3v1, a ty nie możesz rzucać perłami na ściany bo za to jest ban to co masz w takiej sytuacji zrobic? Dać się dobrowolnie zabić? Moim zdaniem coś w tej sprawie trzeba zrobić bo tak zdecydowanie nie może być jeśli pvp ma istnieć na serwerze.
Dodatkowe SS'y: ...

Edytowane przez kawiorekk_123
  • Superka 1

image.png.7e25cbde295b39b555f9ee35b606e1ba.png

unknown.png

XDDDDDD

Zgadzam się. Jeśli nie ma innego wyjścia z beczki niż bycie zabitym przez innych podczas walki lub użycie komendy gdy się z nikim nie walczy, to albo trzeba zmienić te beczki tak, aby można było z nich bez problemu wyjść, albo nie banować za taką metodę wychodzenia.

Na TAK.

• Superka 2

sygnowanatura.png

Long may he reign.

https://imgur.com/a/e2RTDVf    prosze bardzo dowód zbugowania sie w scianie XDD widac jak blokami sie podsadzasz, gdybys sie zblokował w scianie tak jak płaczesz to byś był w miejscu.

przyznaj sie do bledu wkoncu i skoncz;p

Edytowane przez sebaelo420
  • Nie ośmieszaj się 2

28 minut temu, sebaelo420 napisał:

https://imgur.com/a/e2RTDVf    prosze bardzo dowód zbugowania sie w scianie XDD widac jak blokami sie podsadzasz, gdybys sie zblokował w scianie tak jak płaczesz to byś był w miejscu.

przyznaj sie do bledu wkoncu i skoncz;p

Sebus jakbym chciał się zbugować to użył bym do tego rusztowań i bym sobie wyleciał na nich tym bardziej że miałem je wtedy przy sobie.

Ale się wkopales kolego widac jak używacie wędki a są one zabronione.

Owy błąd zgłaszałem razem z graczem Zelus__ kilkukrotnie a administracja go sobie zlała i go nie naprawiła, dalej uważam że blokada która otrzymałem zostala nadana nieuczciwie z uwagi na to że błąd był zglaszany a administracja go dalej pozostawiła zupełnie tak jakby mialbyc w takim celu ucieczki z beczki.

Na nagraniu nie masz pokazane jak wam uciekłem bo nie uciekłem wam blokami a perła w ścianę i z ściany rzuciłem perłę na górę. W związku z czym nie powinienem dostać bana za bugowanie sie klockami skoro nawet mi się to nie udało, potwierdza to taryfikator a dokładniej to punkt 40, ponieważ nie czerpałem z tego żadnej korzyści bo spadłem 3 razy z dość dużej wysokości więc bardziej to była strata. I ja nie płacze bo ja nic na tym nie straciłem wy za to się splakaliscie bo nie potraficie we 3 mnie zabić chciałeś sobie zapewnić chwilowy spokój na pvp lecz jak wrócę dostaniesz szybkie manto i będziesz znowu płakał tak dziala twój tok rozumowania.

unknown-21.png

Edytowane przez kawiorekk_123
  • Superka 2

image.png.7e25cbde295b39b555f9ee35b606e1ba.png

unknown.png

XDDDDDD

Ale czy ty rozumiesz ze nikogo nie obchodzi jak nam uciekłeś z beczki? Wykorzystywałes bugi podsadzając sie blokami tam gdzie nie powinieneś."Owy błąd zgłaszałem" skoro wiesz że jest to błąd to dlaczego go wykorzystujesz? Ty cały czas myślisz ze dostałes bana za to że rzuciłes perłe i sie zbugowałeś, otóż nie. Jak nadal nie rozumiesz o co chodzi to już nic ci nie pomoże. Nie pozdrawiam

• Nie ośmieszaj się 3

Na tak, powody u giecio

A wy chłopaki weźcie się w garść bo takie coś jak forum i "Propozycja" nie jest od kłótni. Byliście już na dc @sebaelo420i @kawiorekk_123, podobno sobie wszystko wyjaśniliście, a seba wciąż wyzywa wszystkich od 13latkow, nawet jak już ktoś wejdzie na tego dc XD. 

• Superka 2
  • Nie ośmieszaj się 1

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...