Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Targ - zniknięcie itemów

Meguśka

Wyróżnione odpowiedzi

Nick na serwerze: Meguska
Miejsce występowania błędu: MC
Opis problemu: Po zalogowaniu znajdowałam się na targu. Skończył się czas mojego targu, więc odebrałam z niego pozostałe itemy po czym dokonałam tp na działkę. Po tp wszystkie itemy, które odebrałam zniknęły, zostały tylko te, które miałam poza itemami z targu. Miejsca było w eq wystarczająco, żeby je odebrać, nic nie wypadło na ziemię. Przy ponownej próbie sprawdzenia targu serwer wyrzucał na czacie informacje, iż nie mam otwartego targu i mogę otworzyć ponownie, więc sugerował brak itemów i targ zamknięty.
Dodatkowe SS'y: Niestety nie mam ss itemów, które utraciłam, natomiast pamiętam mniej więcej co tam zostało.

Edytowane przez Meguśka

To w takim razie jaki to ma sens, ze traci się itemy? 

Ja po wejściu na serwer normalnie otworzyłam panel targu, wycofałam z niego itemki, które trafiły do eq, po czym zniknęły po teleportacji. Przed było ok, mogłam z nich normalnie korzystać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...