Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Nowa ranga [YouTuber]

kamileq27

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): kamileq27 
Propozycja dotyczy (tytuł): ranga YouTuber
Opis propozycji: Witam przychodzę z kolejną propozycją,która by urozmaiciła grę. Moim zdaniem powinna zostać dodana ranga YouTuber.Widziałem podobne rangi na innych serwerach przez co ytberzy mają większe zasięgi i motywację do nagrywania live/odcinków,aby uzyskać oto tą range. Dlaczego? Osoby,które mają 1k+ subów i mają odpowiednie do tych subów wyświetlenia powinni być wyróżnieni,gdyż reklamują serwer /często przez takie live przybywa troszkę graczy. Przed nadaniem rangi mogłaby się odbyć "rekrutacja" takiego YouTubera,aby sprawdzić czy napewno nadaje się na to stanowisko. Oczywiście filmy/live musiałby być tylko z tego serwera, bez reklam innych serwerów mc itd.

Przykładem osoby,która reklamuje RC jest @KarolStach,który spędza dużo czasu nad live z RC,miło się go słucha oraz należy mu się oto ta ranga za reklamę serwera, aby mieć większą motywację do robienia lepszy i dłuższych live. 

Mam nadzieję,że się spodoba. 
Dodatkowe SS'y: ...

• Superka 3
  • Przytulas 1

05.04.21r [*]

222.png

Bez sensu. Przez ostatnie 2-3 lata była tylko jedna osoba z rangą youtuber, z dość dużą ilością subów, ale miała ona tą rangę przez 2-3 miesiące max, bo chyba zaczęły się jakieś dramy z nią. Poza tym raczej mało osób zgodziłoby się na ograniczenie się do nagrywania filmików z tylko jednego serwera.

Na NIE.

• Superka 1
  • Like 1
  • Przytulas 1

sygnowanatura.png

Long may he reign.

Hmm... Wydaje mi się, że były już takie propozycje, ale mogę być w błędzie.

Z jednej strony przez taką rangę jest profit dla serwera, bo reklama itp. ale z drugiej strony wystarczy, że raz osoba x z tą rangą się na coś wkurzy i proszę, może również oczerniać serwer.
Wydaje mi się, że nadanie takie rangi byłoby dość ryzykowne, ale może to ja histeryzuje.

Osoby x i Admina y użyję za przykład:

Admin y daje osobie x muta słusznie.
Osoba x się wkurza, bo uważa, że ten mute  jest niesłuszny.
W tym momencie osoba x z rangą ytbera postanawia zrobić live oczerniający serwer, bo ma do tego przywileje i rangę.

Czyli w sumie Neutral, bo moje założenia nie konieczne się sprawdzą.

• Superka 2

"Po prostu zwalmy na mnie,

jeden powód do załamania nic nie zmieni! ^^"

Hmm... Pomysł jest dość ciekawy.  Co do oczernienia serwera, zawsze są takie szanse że ktoś oczerni. Ale nie możemy być pewni wszystkiego. Lepiej zwykle zaufać. Ile razy osoba z serwera nie ważne na jakiej randze odwaliła coś co pewnie by taki youtuber nie zrobił.

Zaaaufanie tego się trzymajmy. Próg tysiąca subskrypcji jest bardzo dobry. Ile to ja razy na czacie widziałam jak ktoś pytał czy jest ranga yt. Myślę nawet że gdyby była takowa ranga zachęciłaby takowych twórców (tak tak chodzi mi o benefity)

Chyba zaczne nagrywać zamiast poradników do moviestarplanet z 2019roku na ten serwer 😆

Jestem na TAK

Miłej nocy/dnia

• Superka 1

W dniu 18.12.2021 o 09:03, Giecio napisał:

Bez sensu. Przez ostatnie 2-3 lata była tylko jedna osoba z rangą youtuber, z dość dużą ilością subów, ale miała ona tą rangę przez 2-3 miesiące max, bo chyba zaczęły się jakieś dramy z nią. Poza tym raczej mało osób zgodziłoby się na ograniczenie się do nagrywania filmików z tylko jednego serwera.

Na NIE.

Popieram. Po za tym nie ma już chyba większych Ytberów którzy nagrywają MC. Jak się mylę to proszę mnie poprawić. Ale i tak to nie ma sensu. Nic to i tak nie wnosi i do serwera i do samego YouTubera

spacer.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...