Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

sprawdzenie graczy przed lub po turnieju spleef

dominik585

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): ...dominik585
Propozycja dotyczy (tytuł): ...sprawdzenie graczy przed lub po turnieju spleef
Opis propozycji: ...hej, to znowu ja, przyszedlem do was z propozycja, jak widac w tytule, sprawdzenie graczy przed lub po turnieju spleef Z tego co wiemy duzo graczy lubi sobie po cheatowac w bialy dzien gdy to administracja tego nie widzi, nawet bedac na/v. Przydaloby sie sprawdzenie graczy po turnieju spleef, jakby to wygladalo? Juz tlumacze, otoz z tego co wiemy np. 2 przeciwnikow bedzie miec wyznaczona godzine walki, po walce warto sprawdzic danych graczy czy aby na pewno jest on czysty. Dlaczego akurat po a nie przed turniejem spleef? Otoz przed turniejem jak ktos bedzie sprawdzany w czasie jak inni gracze beda walczyc moze on cos pobrac i stac sie owiele lepszy od danego przeciwnika, sam chcialbym zeby dodac takie cos, czulbym sie wtedy bezpiecznie, ze na pewno nie walcze z cheaterem. I pokazac niektorym graczom ze naprawde jestem czysty od tych 3 edycji 😛

niech administracja przemysli moja propozycje, czy moze bezpieczniej byloby w taki sposob organizowac rozne eventy, ktore zdarzaja sie rzadko.
Dodatkowe SS'y: ...nie trzeba

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

• Administrator
Admin

Jestem na tak, powody w propozycji

widzimy się na turnieju spleef 🙂

• Superka 2

image.png

1 godzinę temu, Bartek napisał:

na tak, i nie podczas eventu jak @Krisuniu, byle nie wygrał 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

zgadzam sie z tym +1337   jestem na yEs

• Superka 1
  • Przytulas 1

13.04.2021 :[[       31.05.2021 :((

unknown.png.fad9386ea787ffb024be7aeee2511ee5.pngobraz_2021-04-18_033530.png.a0ed36365d795ad49a82964eaf06c1a8.png

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...