Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

kubix_kid

kubix_kid
Wiadomość dodana przez Less_Than3,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru oraz tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: kubix_kid
Nick Administratora, który banował: Less_Than3
Kiedy to się stało?: 5 grudnia  13:31
Opis sytuacji: Zaptałem się Zabsonga czy jak wstawie Morską Latarnie o nazwie dodatkowej "Magiczna Latarnia" na licytacje i czy za dostanę bana  nie odpowiedział mi wiec postanowiłem to dodać, po 30 sek dostałem bana od Less_Than3 na aż 24h a mógł dać jakieś upomnienie lub mniejszego bana, i powino być chyba "nie poprawne użycie systemu licytacji" a nie oszustwo podczas handlu . Prosze o odwołanie będe bardzo wdzięczny
Screen  bana: ...

2021-12-05_13.51.13.png

Zrzut ekranu 2021-12-05 140130.png

Edytowane przez Less_Than3
dodałem screnna dowodów ze wystawiłem na lic
  • Nie ośmieszaj się 3

Złóż skargę na administratora, co nie odpowiedział na twoje pytanie w dziale skargi na administracje. Akurat jest tam już skarga na niego ze olewa pytania na pomocy wiec możesz się tam dopisać. 

Wstaw jeszcze dowody, że zostałeś okłamany i powinieneś dostać unbana. 

Jestem na tak.

• Nie ośmieszaj się 3

ja jestem n a Tak powieważ za to raczej bardziej należalo by dać bana za niepoprawne urzycie systemu licytacji może jak jest to większa skala bo "magiczna latarnia" chociaż nei wiem czy powinno tak być to może na 2h czy coś ale to nie było oszustwo podczas chanslu napewno

• Nie ośmieszaj się 3

Blokada mojego autorstwa, więc wypowiedź z mojej strony konieczna. Ban w takiej sytuacji powinien być (i został) nadany z powodem "Oszustwo podczas handlu", długość bana wcale nie jest tak duża, przypominam, że maksymalnie może to być 7 dni. Jeśli nie dostałeś odpowiedzi od @zabsong, mogłeś zapytać mnie, na serwerze byłem wtedy dostępny oczywiście. Wystawiając taki przedmiot na licytację, musisz liczyć się z możliwością bana, którego otrzymałeś w związku z polityką oszustw (mam na myśli tutaj fałszywą nazwę przedmiotu, która może wprowadzać graczy w błąd). Podsumowując, odwołanie do odrzucenia, blokada słuszna i na przyszły raz poczekaj na odpowiedź.

Edytowane przez Less_Than3
  • Superka 7

GIF briefcase vincent vega fumando - animated GIF on GIFER - by Frostsmasher

Dobrze ci tak * bita 
Obys Bl dostal smieciu 

Otrzymujesz ostrzeżenie 20% za obrazę/zniewagę UżytkownikaOcenzurowano wulgaryzm.//jipsyy

Edytowane przez jipsyy
  • Superka 5

13.04.2021 :[[       31.05.2021 :((

unknown.png.fad9386ea787ffb024be7aeee2511ee5.pngobraz_2021-04-18_033530.png.a0ed36365d795ad49a82964eaf06c1a8.png

Godzinę temu, kubix_kid napisał:

Okej, ban za obraze gracza.

ktos pytal???? 

Twoja wiadomość nie wnosi nic do odwołania! Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za OffTopic.//jipsyy

Edytowane przez jipsyy
  • Superka 2

13.04.2021 :[[       31.05.2021 :((

unknown.png.fad9386ea787ffb024be7aeee2511ee5.pngobraz_2021-04-18_033530.png.a0ed36365d795ad49a82964eaf06c1a8.png

Cytat

jak to działa jest 3:1 że blokada jest nie słuszna ale ty i tak to odrzucasz @Less_Than3

Odpowiedź jest bardzo prosta, kieruję się tutaj zasadami, które są na mnie nałożone (tak jak i na graczy z resztą), oraz doświadczeniem, które pozwala mi na klarowną ocenę sytuacji. Ban został nadany wedle reguł, jakie obowiązują na serwerze, dlatego też mojej winy tutaj nie widzę, przypomnę raz jeszcze, nie dostałeś odpowiedzi — mogłeś zapytać mnie/poczekać.

• Superka 3

GIF briefcase vincent vega fumando - animated GIF on GIFER - by Frostsmasher

• HeadAdmin
HeadAdmin
7 godzin temu, kubix_kid napisał:

Zaptałem się Zabsonga czy jak wstawie Morską Latarnie o nazwie dodatkowej "Magiczna Latarnia" na licytacje i czy za dostanę bana  nie odpowiedział mi wiec postanowiłem to dodać

Z tego co widzę w moich logach, nie padło takie zapytanie z Twojej strony. Nie wykluczam, że takie zapytanie złożyłeś, gdy nie byłem obecny na serwerze, ale siłą rzeczy na nie nie mogłem odpowiedzieć. Jak już @Less_Than3 wspominał, on także na serwerze był więc nic nie stało na przeszkodzie, żeby go spytać o to samo.Nie jesteś graczem nowym na serwerze, żeby nie wiedzieć, że taka próba oszustwa nie spotka się z adekwatną karą. Ban nadany słusznie, zgodnie z regulaminem, a więc odwołanie do odrzucenia.

• Superka 4
  • Mrozi 1

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...