Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

AnanasikGaba

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: AnanasikGaba
Nick Administratora, który banował: Zoltraz
Kiedy to się stało?: 17.11.2021 r. godz 22:33
Opis sytuacji: 

kopię sobie grzecznie w kopalni i nagle wyskakuje mi komunikat za komunikatem, że jestem sprawdzana za cheaty i mam 10 min na to, żeby wejść na TS3 albo Discord. Biorąc pod uwagę, że nie mam TS3 i nie zamierzam za niego płacić, to nieudolnie próbowałam znaleźć linka do Discorda, jednak go nie znalazłam. Wyrzuciło mnie z gry i pokazało, że mam bana na ponad tydzień. Gram na iPadzie używając do tego pada od ps, nie da się tu cheatować, ponieważ sam sprzęt na to nie pozwala, a nie na cheatowaniu polega gra i frajda z tej gry. 
Screen bana: ...

B17F25C3-686A-44DC-B6D7-ED5E76A7EC83.png

Edytowane przez AnanasikGaba

7 minut temu, AnanasikGaba napisał:

Biorąc pod uwagę, że nie mam TS3 i nie zamierzam za niego płacić,

Plot twist, TS3 jest darmowy i to administrator wybiera sposób sprawdzania wiec nie wiem po co szukałaś discorda. Na dodatek złe wpisałaś nick administratora, który cię zbanował. Następnym razem graj na kompie albo laptopie, aby przystąpić do ewentualnego sprawdzania. Ban nadany słusznie. 

Jestem na nie. 

• Nie ośmieszaj się 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...