Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Mapa surowcowej

PL_Twardziel
Wiadomość dodana przez agatkahihi,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Proponuje dodanie na stronie mapy surowcowej. Znacznie by to ułatwiło szukanie danej lokacji/biomu niż bezsensowne bieganie po mapie i błąkanie się po niej. Sam poszukuje dwóch lokacji: ciepły ocean oraz tajga, ale z marnym skutkiem. Z taką mapą byłoby o wiele łatwiej, szybciej i wygodniej.

PL_Twardziel

• Superka 1

Po za tym że brak wzoru, brak tagów to można posiadać mapę ale tylko i wyłącznie taką która nie będzie Ci wyświetlać graczy a biomy itp będzie widać. Średnio potrzebne ale i fajnie by było gdyby jakieś podpowiedzi się pojawiły. 

Także na neutral. 

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

o taka mapa mi właśnie chodzi, żeby było widać biomy nie graczy. z tego co ja zauważyłem wszyscy i tak walczą przy spawn'ie na pvp. rzadko kogo spotykałem innych w różnych częściach mapy. ale mapa czy na stronie czy w grze jako dodatkowy przedmiot do stworzenia jak jajo przechowujące byłoby dobrą sprawą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...