Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Rzeczy hurtowo sprzedawane w skupie

karo.

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): karolajn_

Propozycja dotyczy (tytuł): Rzeczy hurtowo sprzedawane w skupie (nawet nw jak to nazwać)

Opis propozycji: Nie wiem czy to bardziej dać jako propozycję czy błąd dlatego 2 tagi. Czasami łapię się na tym, że gdy za szybko kliknę (w /skup) na marchewkę skupując je z autofarm nie zalicza mi ich do sprzedanych i przepadają a pieniądze nie są zaliczane. Można by dodać (jak na ss poniżej) czas kiedy znów mogę kliknąć na item by go sprzedać (tamta komenda na czerwono akurat jest do ponownego wpisania /farma zbierz). Wtedy nie będziemy musieli obawiać się o stratę itemów i pieniędzy ani też myśleć o tym, że muszę odczekać kilka sekund zanim znów stracę wcześniej wymienione rzeczy. 

Dodatkowe SS'y: 
ss.png.74eb40cc1f7823a51fbf4b6ed28af1ec.png

• Like 2

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

• Administrator
Admin

do zaakceptowania powody w propozycji

• Przytulas 1

image.png

5 godzin temu, karo. napisał:

ie zalicza mi ich do sprzedanych i przepadają a pieniądze nie są zaliczane.

aha? co to za serwer... 

w takim razie jestem za jak najszybszym NAPRAWIENIEM TEGO OKROPNEGO BŁĘDU, ponieważ w tym wypadku wychodzi na to, że jestem w plecy jakieś 10kk odkąd takowa opcja została wprowadzona. Warto jednak przypomnieć, że ową opcje mamy dzięki mojej wspaniałej propozycji, którą napisałem około rok temu. 

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

• Administrator
Admin

Moim zdaniem jest to nie potrzebne, wystarczy poczekać 2 - 3 sek przed ponowną sprzedażą. (opracowałem to już jakiś czas temu)

Narazie neutral, bo może przydać się to nowym graczom, który sprzedają za szybko itemy, ale też może nieco denerwować, gdy jest akurat usuwanie przedmiotów a pod tobą leży 15k marchewek.

Dobrym rozwiązaniem też byłoby zrobione tego cooldown + wprowadzenie do /ustawienia, że można ten cooldown wyłączyć.

image.png

17 godzin temu, KrychaMieczXD napisał:

wystarczy poczekać 2 - 3 sek przed ponowną sprzedażą

to wiem, ale nie zawsze o tym pamiętam i potem zong. 

17 godzin temu, KrychaMieczXD napisał:

też może nieco denerwować, gdy jest akurat usuwanie przedmiotów a pod tobą leży 15k marchewek.

skoro i tak czekasz 2-3 sek to wychodzi na to samo XD

• Superka 1

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...