Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Zallek

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ... Zallek
Nick Administratora, który banował: ... xKitka
Długość bana: ... 48h
Kiedy to się stało?: ...  25-10-2021
Opis sytuacji: ... Odkupiłem od gracza (nie pamiętam Nicku ) kilof który był czysty z name tagiem " Wydajność VI, Szczęście III" po czym dopiero po zakupie tego się dowiedziałem, więc stwierdziłem że zrobię to samo aby odzyskać moje bardzo ciężko zarobione pieniądze, lecz okazało się po fakcie iż było to zabronione czego nie wiedziałem i dostałem bana na 48h bez żadnych wytłumaczeń i odniesienia do regulaminu na forum.

Proszę o weryfikację i pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy.

Z poważaniem:

Zallek.
Screen bana: unknown.png

Edytowane przez agatkahihi
  • Nie ośmieszaj się 1

SMod

Fakt ,że zostałeś oszukany mogłeś po prostu zgłosić. Nie musiałeś robić tego samego, bana dostałaby tylko osoba która ciebie oszukała, a tak to polecieliście we dwoje 
do odrzucenia

image.png

3 minuty temu, Marcinek napisał:

Fakt ,że zostałeś oszukany mogłeś po prostu zgłosić. Nie musiałeś robić tego samego, bana dostałaby tylko osoba która ciebie oszukała, a tak to polecieliście we dwoje 
do odrzucenia

Niestety nie jestem zbyt bardzo doświadczonym graczem z moimi znajomymi nie wiedzieliśmy w ogóle że takie coś jest karane. Chciałem jedynie odzyskać szybko pieniądze i zamknąć temat, a zapomniałem że na tym serwerze są jedynie jakieś niedowidzące osoby takie jak ja i tego nie zauważą. 

Proszę o ponowne rozpatrzenie mojej sprawy :).

ps. To ostatnia moja miła odpowiedź .

Nie pozdrawiam

3 minuty temu, Bartek napisał:

jak gracz zostal zbanowany, to odzyskasz pieniadze, a kare niestety musisz odczekac, bo nieznajomosc regulaminu nie zwalnia cie z jego przestrzegania 😉 do odrzucenia

Dobrze to czekam na odzyskane pieniądze wraz z odsetkami 🙂

• Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...