Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Wymiana trzech główek moba na jedną losową

Precedens

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): ... Precedens
Propozycja dotyczy (tytuł):  Wymiany 3 główek moba na jedną losową główkę
Opis propozycji: Mając 3 takie same głowy moba (np. 3x krowa/3 x kura itp.) moglibyśmy wymienić ją na jedną losową główkę. Myślę, że byłaby to fajna propozycja, ponieważ niektórzy posiadają dużą ilość powtórek.
Dodatkowe SS'y: ----

• Like 1

Sygnatura.jpg

• Administrator
Admin

Na tak, powody w propozycji 

• Like 1

image.png

Pomysł jak dla mnie genialny. Dodatkowo można by dać większy procent na zdobycie główki "z wyższej półki" wymieniając trzy gorsze. Ciekawe byłoby danie możliwości zdobycia głowy wartościowej (głowa czarnego szkieleta) - co by sprawiło, że ceny wszystkich główek  poszłyby  w górę.

Reasumując jestem na TAK.

Fajny pomysł, na tak.
Jednak ja bym dała wymianę za 5 takich samych ww. głów - łatwo je zdobyć, bo każdy je sprzedaje i to za niewielką cenę. Żeby nie było za łatwo - tak jak z 7k pkt, które też dłużej się wbija żeby potem wymienić na losową głowę. 

• Superka 2

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...