Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

gieniek
Wiadomość dodana przez jipsyy,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: __Gienio__
Nick Administratora, który banował: oldmancats
Kiedy to się stało?: dziś 23.10.2021
Opis sytuacji: Dziś o 16 dostałem un bana grałem sobie na spokojnie wróciłem z pvp na działkę  patrzę na czat ze oldmancats weszła na server i po minucie dostałem bana za omijanie systemy blokad też gdy agatkahihi dała bana na gieniek69 [mk __gienio__] weszłem na ts i z nią wyjaśniłem że wbiłem przez przypadek na tym niku ale się nie zarejestrowałem i dostałem odpowiedz że nie dostane perm na __gienio__ 
Screen bana: image.thumb.png.9539003868835d048d0b685da4b700c0.png

Edytowane przez jipsyy
  • Superka 1
  • Haha 1
  • Nie ośmieszaj się 1

ZA ZDJĘCIEM BLOKADY Podczas gdy konto Gieniek69 zostało zbanowane miałem udostępnianie ekranu na discordzie i Gieniek tam zauważył że dostał bana na owym koncie odrazu poszedł na dyżurkę to wyjaśnić, rozumiem jeszcze jakby te konto było zarejestrowane ale nie zostało więc nawet na nim nie grał to było pojedyńcze wejście na serwer. A z resztą co ja będę się produkował macie to w logach jeśli nie umiecie ich znaleźć albo odczytać z checia zrobię wam korepetycję na ten temat. Dajcie mu UNBANA i ogarnijcie komunikację miedzy zarządem a moderatorami bo coś ewidentnie jest na rzeczy że takie sytuacje mają miejsce.

• Like 1
  • Mrozi 1

image.png.7e25cbde295b39b555f9ee35b606e1ba.png

unknown.png

XDDDDDD

W dniu 23.10.2021 o 21:24, gieniek napisał:

Nick zbanowanego: __Gienio__
Nick Administratora, który banował: oldmancats
Kiedy to się stało?: dziś 23.10.2021
Opis sytuacji: Dziś o 16 dostałem un bana grałem sobie na spokojnie wróciłem z pvp na działkę  patrzę na czat ze oldmancats weszła na server i po minucie dostałem bana za omijanie systemy blokad też gdy agatkahihi dała bana na gieniek69 [mk __gienio__] weszłem na ts i z nią wyjaśniłem że wbiłem przez przypadek na tym niku ale się nie zarejestrowałem i dostałem odpowiedz że nie dostane perm na __gienio__ 
Screen bana: image.thumb.png.9539003868835d048d0b685da4b700c0.png

nie słuszny ban dla __Gienio__

• Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...