Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

EmilianoWWA

EmilianoWWA

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ...EmilianoWWA 
Nick Administratora, który banował: ...xKitka
Kiedy to się stało?: ...wczoraj około 19-20
Opis sytuacji: ...Przychodzę do was z dość nie typową i mało słyszaną sprawą na rc, lecz w przeciągu kilku dni stało się to już kilka razy w tym u @Rain45 i @Nowak_Lakieras. Lecz u mnie jest trochę inaczej. Więc @dominik585 grał sobie kilka godzin na RC nagle dostał bana za obraze gracza, Dominik od razu wiedział kto go zgłosił więc nic z tym nie zrobił bo wiedział że kogoś obraził. Po 40minutach próbuje ja wejść na RC i moim oczom ukazał się ban za "obraza administracji". Więc wszedłem w tej sprawie na tsa wyjaśnić dlaczego jest ban, katy powiedziała że dominik585 po dostaniu bana wszedł na moje konto i zaczął wyzywać administracje na /pomoc. Myślę że dominik nie posunął by się do obrazy administracji żeby dostać bana na tydzień. I ktoś po prostu wykorzystał sytuację że dominik dostał bana i wszedł na moje konto nawet nie wpisując hasła a wypisując   na pomoc.Jesli ktos ma jakies wątpliwości to niech administracja sprawdzi z jakiego IP był wtedy ktoś zalogowany na moim koncie lub tez zaproponować sprawdzania logów z tamtej godziny których nawet  nie ma bo nikogo z nas nie było na rc. screen bana: ...

20211021_003025.jpg

Edytowane przez EmilianoWWA
  • Superka 1
  • Haha 1
  • Thinking 1
  • Nie ośmieszaj się 2

8 minut temu, EmilianoWWA napisał:

Nick zbanowanego: ...EmilianoWWA 
Nick Administratora, który banował: ...xKitka
Kiedy to się stało?: ...wczoraj około 19-20
Opis sytuacji: ...Przychodzę do was z dość nie typową i mało słyszaną sprawą na rc, lecz w przeciągu kilku dni stało się to już kilka razy w tym u @Rain45 i @Nowak_Lakieras. Lecz u mnie jest trochę inaczej. Więc @dominik585 grał sobie kilka godzin na RC nagle dostał bana za obraze gracza, Dominik od razu wiedział kto go zgłosił więc nic z tym nie zrobił bo wiedział że kogoś obraził. Po 40minutach próbuje ja wejść na RC i moim oczom ukazał się ban za "obraza administracji". Więc wszedłem w tej sprawie na tsa wyjaśnić dlaczego jest ban, katy powiedziała że dominik585 po dostaniu bana wszedł na moje konto i zaczął wyzywać administracje na /pomoc. Myślę że dominik nie posunął by się do obrazy administracji żeby dostać bana na tydzień. I ktoś po prostu wykorzystał sytuację że dominik dostał bana i wszedł na moje konto nawet nie wpisując hasła a wypisując   na pomoc.Jesli ktos ma jakies wątpliwości to niech administracja sprawdzi z jakiego IP był wtedy ktoś zalogowany na moim koncie lub tez zaproponować sprawdzania logów z tamtej godziny których nawet  nie ma bo nikogo z nas nie było na rc. screen bana: ...

20211021_003025.jpg

Na Tak

Dostałem bana za obraze gracza, wiem kogo obraziłem i za co był  ban więc nie miałem żadnych pretensji do administracji. Po dostaniu bana pograłem sobie 10minut na innym serwerze i około 50minut nikogo nie było przy komputerze. Więc i ja wszedłem na tsa wyjaśnić cała sprawę i @katy powiedziała że niby ja  pisałem "ja i Emil kończymy edycję i jak dostanie unbana to jeszcze raz ja z wyzywa". Wydaje mi się że po moim unbanie też bym zwyzywał administracje jak z Emila konta bym takie coś napisał, bo przecież "kończymy edycję". Dużo osób mogło takie coś zrobić bo wiem że dużo ludzi chciałoby żebym zniknął z tego serwera. Nie wiem po co miałbym aż tak wyzywać administracje jak to tylko ban na godzinę. Niech administracja sprawdzi jakie to było IP lub nasze logi! 

• Nie ośmieszaj się 2

IMG_20220206_172217.jpg

Zrzut_ekranu_2024-03-13_030426.png

Na nie 

wszedles wczoraj na dyzurke zostales poinformowany o tym co sie wydarzylo i z takim obojetnym podejsciem nie zaprzeczyles ze to brat ale powiedziales ze ci najwyzej 500 zl za to da wiec wydaje mi sie ze mógł wejsc przez vpn napisac obelgi w strone katy z laptopa którego nazywacie brudem i wyjsc . Wiec wydaje mi sie ze dodatkowo wykorzystujecie bledy serwera.

Ciesz sie ze bana za mk nie dostales 

• Superka 2
  • Nie ośmieszaj się 3

Godzinę temu, dregaj napisał:

Na nie 

wszedles wczoraj na dyzurke zostales poinformowany o tym co sie wydarzylo i z takim obojetnym podejsciem nie zaprzeczyles ze to brat ale powiedziales ze ci najwyzej 500 zl za to da wiec wydaje mi sie ze mógł wejsc przez vpn napisac obelgi w strone katy z laptopa którego nazywacie brudem i wyjsc . Wiec wydaje mi sie ze dodatkowo wykorzystujecie bledy serwera.

Ciesz sie ze bana za mk nie dostales 

Z obojetnym podejsciem? Wszystko sobie z katy wyjaśniłem później jeszcze poszliśmy na dyżurkę pogadać z kitka o tej sprawie. I jakie 500zl? Może jakieś nagranie czy dowody? A vpn nawet nie umiem go używać, mówisz tak z własnego doświadczenia bo nawet grałeś podczas bana. Tak mam drugiego laptopa nawet go nie używam. @dregaj zastanów się czasami co piszesz bo pleciesz głupoty nawet które nie istnieją

• Nie ośmieszaj się 1

IMG_20220206_172217.jpg

ziomek pograzasz sie ustalcie z bratem wspolna wersje  bo jeden drugiego nie potrafi kryc skoro macie 2 urzadzenia to jezeli na zadnym nie ma logow to znaczy ze jestescie niewinni ale jest opcja usuniecia logow i zabawa w kotka i myszke wiec @dominik585 wydaje mi sie ze plan miales dobry tylko wykonanie slabe 

• Nie ośmieszaj się 3
  • Mrozi 1

6 minut temu, dregaj napisał:

ziomek pograzasz sie ustalcie z bratem wspolna wersje  bo jeden drugiego nie potrafi kryc skoro macie 2 urzadzenia to jezeli na zadnym nie ma logow to znaczy ze jestescie niewinni ale jest opcja usuniecia logow i zabawa w kotka i myszke wiec @dominik585 wydaje mi sie ze plan miales dobry tylko wykonanie slabe 

Zawsze logi można przywrócić. Administracja jak będzie chciała to mogę udostępnić anydeska i niech wyszukają niby usunięte logi. Tez administracja ma takie możliwości jak sprawdzenie  IP, wiec jak IP nie będzie się zgadzać to powinien być unban! Poza tym naprawdę myślisz że bym wyzywał administracje z powodu bana na godzinę? I jeszcze mieć czelność gadać z administracją na "pogadanki z administracją" przez kilka dobrych godzin? 

Edytowane przez dominik585
  • Nie ośmieszaj się 1

IMG_20220206_172217.jpg

Otóż sprawa wygląda tak 

Wszedłem na serwer i byłem w godzinach 16-21

Emiliano był już na serwerze i jakoś po 17  z niego wyszedł. 

Przed godziną 18 wychodził i wchodził na serwer, nawet nie odpisał na moje siema. 

Więc ban raczej nie słuszny, ale narazie Neutral do sprawdzenia logów 

• Superka 1
  • Nie ośmieszaj się 1

05.04.21r [*]

222.png

kto wie co ty masz w glowie , moze chciales zwyzywac i udawac niewiniatko  a moze to nie ty , zastanawia mnie jeden fakt skad wiesz i czemu naciskasz na vpna

moze jednak to ty z vpn na tym laptopie siedziales i teraz jestes pewien ze to vpn bo to ty

8 minut temu, dominik585 napisał:

Zawsze logi można przywrócić. Administracja jak będzie chciała to mogę udostępnić anydeska i niech wyszukają niby usunięte logi. Tez administracja ma takie możliwości jak sprawdzenie  IP, wiec jak IP nie będzie się zgadzać to powinien być unban! Poza tym naprawdę myślisz że bym wyzywał administracje z powodu bana na godzinę? I jeszcze mieć czelność gadać z administracją na "pogadanki z administracją" przez kilka dobrych godzin? 

• Superka 1
  • Nie ośmieszaj się 1

13 minut temu, dregaj napisał:

Tak mozna usuwać logi i umiemy, lecz po co mielibysmy to robic skoro zawsze jestesmy mili dla admimistracji i nic nie odwalamy jak ty?

• Like 1
  • Nie ośmieszaj się 3

3 godziny temu, EmilianoWWA napisał:

Tak mozna usuwać logi i umiemy, lecz po co mielibysmy to robic skoro zawsze jestesmy mili dla admimistracji i nic nie odwalamy jak ty?

0dwalic t0 m0zesz sie 0demnie b0 tez nic zleg0 nie r0bie tylk0 wyp0wiadam sie na f0rum w slusznej sprawie

• Superka 1
  • Mrozi 2

3 godziny temu, dregaj napisał:

kto wie co ty masz w glowie , moze chciales zwyzywac i udawac niewiniatko  a moze to nie ty , zastanawia mnie jeden fakt skad wiesz i czemu naciskasz na vpna

moze jednak to ty z vpn na tym laptopie siedziales i teraz jestes pewien ze to vpn bo to ty

Poruszyłem sprawę o vpn ponieważ zacząłeś o nim temat więc nie wiem w czym problem 

• Nie ośmieszaj się 1

IMG_20220206_172217.jpg

W dniu 21.10.2021 o 01:04, EmilianoWWA napisał:

katy powiedziała że dominik585 po dostaniu bana wszedł na moje konto i zaczął wyzywać administracje na /pomoc.

hmmmm ciekawe... Jezeli administratorka tak mówi to coś musi być na rzeczy i sama wykopała sobie dołek. Więc jeżeli padły z jej ust takie słowa dlaczego dostałeś bana? 🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐

Edytowane przez Lukaszenko69

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

26 minut temu, Lukaszenko69 napisał:

hmmmm ciekawe... Jezeli administratorka tak mówi to coś musi być na rzeczy i sama wykopała sobie dołek. Więc jeżeli padły z jej ust takie słowa dlaczego dostałeś bana? 🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐

Dostalem bana bo ktos wlamal mi sie na konto i pisal na /pomoc obraźliwe rzeczy dla administracji bez wpisywania /Login *haslo*

• Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...