Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Ilość odwiedzin /vw

karo.

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): karolajn_

Propozycja dotyczy (tytuł): Ilość odwiedzin /vw

Opis propozycji: Propozycja dotyczy dodania info ile osób odwiedziło mój vip warp. Wiem, że na stronie na mapie widać ilość odwiedzin, ale chodzi o coś wygodniejszego i szybszego. Przydałaby się na to komenda typu: /vw odwiedziny czy /vw ilosc - to już zależy.

Dodatkowe SS'y: 

vw.png.45f5d60dc0087724d1fe2ea10ed74e2a.png

• Superka 1
  • Like 1

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

12 minut temu, kamileq27 napisał:

Po wpisaniu /vw lista szukasz swojego nicku i patrzysz ile razy zostało ono odwiedzone

Gdyby to było takie proste to bym nie pisała propozycji... 
1) Jesteś tam od określonej ilości odwiedzin, więc wcale ktoś może się tam nie znaleźć 
2) Szukanie w tym bajzlu jest cięższe i wszystko tam się zlewa przez tylko 2 kolory

Edytowane przez karo.
  • Superka 1

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

8 minut temu, ArriveDerci napisał:

Jestem za zaakceptowaniem propozycji ale trochę w innej wersji myślę, że może się ona spodobać a więc:

1 Ilość wejść na /vw pod komendą /stats

2 Z komendy /vw List usunąć liczbę wejść obok ponieważ byłaby ona pod komendą /stats

3 Pod komendą /vw List nadal segregować Vip Warpy na tej samej zasadzie

Bardziej przekonuje mnie propozycja @karo., ponieważ pod komendą /stats jest już tyle informacji, że oczopląsu można dostać i łatwiej będzie po prostu wpisać komendę

/vw coś aniżeli szukać w gąszczu danych. Z tych propozycji co podałeś zrobiłbym osobną, wspólną komendę dla punktu 1. i 2. + jakieś osobne informacje, które by pasowały do tej komendy. Tym bardziej, skoro te informacje dotyczą VipWarp'ów, to korzystajmy z komendy /vw. Ale fajnie kombinujesz, więc plus dla Ciebie.

Ogólnie na Tak.

Edytowane przez Dejwys
  • Like 1

• HeadAdmin
HeadAdmin

za zaakceptowaniem, nie każdy ma super vw i znajduje sie w topce, poza tym zawsze latwiej znależć to pod komendą pod swoje vw niz pod komendą ogólną

• Like 1

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

5 godzin temu, kamileq27 napisał:

Po wpisaniu /vw lista szukasz swojego nicku i patrzysz ile razy zostało ono odwiedzone

jest to totalnie idiotyczne, ponieważ dosłownie wszystko jest w tym samym kolorze, jest mega nieczytelne, niczego nie da się tam doszukać oraz można dostać oczopląsu.

Co do propozycji na tak powody up

• Like 1
  • Thinking 1

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...