Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Rain45

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Rain45
Nick Administratora, który banował: jipsyy
Kiedy to się stało?: 17.10.2021r. 18:03
Opis sytuacji: Próbując wejść na serwer moim oczom ukazał sie obraz bana. Po zasięgnięciu informacji okazało się, że rzekomo obraziłam administrację RealCrafta na /pomoc. Jak wiadomo pisać na /pomoc mogą użytkownicy którzy nie wpisali hasła (jest to swego rodzaju pomoc osobom które właśnie tego hasła zapomniały). Uważam, iż ktoś zalogował się na moim nicku na dowolnym launcherze i bez wpisywania hasła obraził administrację. Ci, którzy choć trochę mnie znają, mogą potwierdzić, ze nigdy nie zrobiłabym czegoś takiego. Osoba, która napisała te słowa najpewniej zalogowana była z innego IP, jak również zalogowana była krótko. Wnoszę o sprawdzenie danych z logowania z tego bana i pozytywne rozpatrzenie odwołania jak również w przypadku gdy IP z tamtego logowania będzie pasowało do IP innego użytkownika o jak najsurowsze ukaranie sprawcy.
Screen bana: 

2021-10-17_19.15.13.png

• Przytulas 11
  • Thinking 1

za zaakceptowaniem 

Jakiś śmieszek się chcial pośmiać pewnie...

• Superka 4

13.04.2021 :[[       31.05.2021 :((

unknown.png.fad9386ea787ffb024be7aeee2511ee5.pngobraz_2021-04-18_033530.png.a0ed36365d795ad49a82964eaf06c1a8.png

• HeadAdmin
HeadAdmin

Akurat w tym czasie grałem z Rejna w inną gierkę i niemożliwe jest jednoczesne obrażanie administracji i zabijanie nocnych szturmowców (co samo w sobie jest już ciężkie z takim graczem jak ja). 

Oczywiście jestem za zaakceptowaniem, znam dobrze Rain i jest super miłą i pokojową osobą, nawet jeżeli jej coś nie pasuje nigdy w życiu by się nie uciekła do obrazy kogokolwiek.

Unban i jak najszybsze znalezienie sprawcy

• Superka 4

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Jasne że na tak- Gracz wchodził i wychodził co chwilę a na czacie nie odpisywał na "Hej, Cześć " itd. co świadczy o tym, że gracz nie zalogował się gdyż korzystać z czatu można korzystać dopiero po zalogowaniu, 

Dodatkowo- Rejn praktycznie zawsze odpisuje na przywitania, przynajmneij nigdy nie spotkałem sie z tym aby było inaczej - dodatkowo Rain by czegoś takiego nie zrobiła, (jak już dc) ale napewno nie mc i do administracji/osób których nie zna, a z pomocy można korzystać może każdy kto wybrałby nick dowolony w launcherze, a tym razem z jakiegoś powodu padło na nią 

• Superka 3

• Administrator
Admin

Na tak, powody up trzeba ścignąć delikwenta który to uczynił

• Superka 1

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...