Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Dawidos

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ... nick na ts: Anarny gandalf
Nick Administratora, który banował: ... Nie wiem który admin daje bany na teamspeak
Kiedy to się stało?: ...   ok. 25.09.2021r 
Opis sytuacji: ... Chciałem wejść na teamspeak dałem nick Koxo123 i dołączyłem na serwer Realcraft.pl . I normalnie gadałem na kanałach i na następny dzień wchodze na teamspeak i okazało sie że dostałem perm bana za nick / bo nowy nick , który dałem sie nie zapisał i został nick mojego brata na innych serwerach / a miłem nick Anarny gandalf i był to nick mojego brata miał taki nick na innych serwerach i nie wiedziałem ze nick nowy , który dałem sie nie zmienił.  Już więcej się to nie zdaży.
Screen bana: ... Jest tu screen i tam pisze , że konto jest na zawsze zbanowane.

Zrzut ekranu (4).png

• Haha 1

Nie widzę tu żadnej winy ze strony tego użytkownika, a bardziej niedopatrzenie lub missclick w zapisywaniu nazwy na ts3 w momencie wchodzenia na serwer, każdemu mogło się przytrafić wejście na nie swoim nick-u, więc jestem za zaakceptowaniem.

1327915121-U74000.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...