Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Usunięcie pola z informacją, że kogoś oznaczam na chacie

karo.

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): karolajn_

Propozycja dotyczy (tytuł): Usunięcie pola z informacją, że kogoś oznaczam na chacie

Opis propozycji: Propozycja dotyczy usunięcia z ekranu informacji, że to JA kogoś oznaczam (za pomocą nick@) na chacie. Imo zbędne i myli z tym, że to ktoś mnie oznaczył. Wiem, że kogoś oznaczyłam, więc nie potrzebuję tego na pół ekranu - albo chociaż nie takie ogromne.

Dodatkowe SS'y:
 2021-10-14_10_42_24.thumb.png.f6558d66e604d5669c96bbe7e46450d1.png

Edytowane przez karo.
  • Superka 2
  • Like 1
  • Przytulas 1

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

Jestem za usunięciem tej informacji dla osoby oznaczającej.

Funkcja pozbawiona sensu, skoro świadomie kogoś oznaczamy to po co jest potwierdzenie.

Proponuję do tego zmienić wygląd informacji o oznaczeniu z punktu widzenia osoby oznaczonej, bo ten wielki tekst zbyt bardzo rozprasza. Wystarczyłoby zmienić pozycję tekstu (np. góra środek) i rozmiar czcionki. (Podobnie jak informacja o dokonaniu przez kogoś zakupu w sklepie albo aktualizacja poziomu pracy)

Edytowane przez Dejwys
  • Like 1

13 minut temu, Dejwys napisał:

Proponuję do tego zmienić wygląd informacji o oznaczeniu z punktu widzenia osoby oznaczonej, bo ten wielki tekst zbyt bardzo rozprasza. Wystarczyłoby zmienić pozycję tekstu (np. góra środek) i rozmiar czcionki. (Podobnie jak informacja o dokonaniu przez kogoś zakupu w sklepie albo aktualizacja poziomu pracy)

Popieram! Też myślałam czy na ten temat nie napisać. Może @Dejwysnapisz taką propozycję jako osobny wątek 😄

• Like 1

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

• Administrator
Admin

na tak powody wyzej

• Przytulas 1

image.png

Na tak

Niczemu to nie służy a jedynie przeszkadza

jednak nie jestem za tym aby całkowicie to usuwać

A jedynie aby była podobna wiadomość jak przy oznaczaniu kogoś na samym czacie - i tyle, aby było wiadomo że osoba która miała dostać pinga, go dostała

W dniu 14.10.2021 o 11:01, karo. napisał:

Wiem, że kogoś oznaczyłam, więc nie potrzebuję tego na pół ekranu - albo chociaż nie takie ogromne.

Ładnie wyjaśnione, krótko i na temat i w pełni się z tym zgadzam, więc za zaakceptowaniem.

• Przytulas 1

1327915121-U74000.jpg

• 1 rok później...

Propozycja została zaakceptowana!

Propozycja przeszła pozytywnie etap weryfikacji i została wprowadzona na serwer. Komunikat został zmniejszony i przeniesiony nad pasek ekwipunku.

Edytowane przez Zeltraz

120939505_388695128820850_7762642661662048347_n.png

Lewaki (1).jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...