Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

katy07
Wiadomość dodana przez jipsyy,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego:   katy07
Nick Administratora, który banował:  mordensoldier124
Długość bana: Nie wiem
Kiedy to się stało?: Też nie wiem 
Opis sytuacji: Administrator twierdzi że podszywam się pod kogoś z administracji bo mamy podobne nicki. Mojego nicku katy07 używam już od paru dobrych lat poza tym dostałam bana gdy Mnie nawet nie było na serwerze i nikt nie zapytał łaskawie o sytuacje tylko z góry obstawił że się pod kogoś podszywam Więc dlaczego dostałam bana będąc nieobecna na serwerze ? Ale skoro tak ładnie postępujecie ze swoimi graczami nie fatygujcie się z odblokowaniem Mnie ponieważ nie mam zamiaru wracać na serwer który ma wszystkich za oszustów...
Screen bana: 

2021-10-12.png

Edytowane przez jipsyy
Brak zdjęcia
  • Superka 1
  • Mrozi 1

Dodając do tematu nigdy nie dawałam w jakikolwiek sposób do zrozumienia innym graczom że jestem administratorem bądź nigdy nic nie wyłudzałam żadnych dóbr lub haseł. W regulaminie macie wiec niejasność zamiast ..Podszywanie się pod członków Administracji za pomocą podobnego nicku''  powinno być ,,zakaz używania nicków takich jak posiada administracja''  Bo Ja pod nikogo się nie podszywałam w żaden sposób a Moją winę opieracie na tym że mam nick podobny do jednej z waszych administratorek w takim razie osoby posiadające podobne nicki jak: kati kasia też powinny być zablokowane bo według regulaminu też są podobne Podszywanie się pod kogoś a posiadanie podobnego nicku to 2 różne rzeczy 

• Mrozi 1

Regulamin zakazuje podszywania się pod administrację a nie posiadanie podobnego nicku znam wasz regulamin i nigdzie tam nie pisze że nie można mieć podobnego nicku jest mowa tylko o podszywaniu Pod nikogo się nie podszywałam a nicku używam od dawna przeczytałeś ze zrozumieniem to co napisałam ?  Zalecam zapoznanie się z własnym regulaminem 🙂

Edytowane przez katy07
  • Nie ośmieszaj się 1
  • Mrozi 1

5 godzin temu, katy07 napisał:

Administrator twierdzi że podszywam się pod kogoś z administracji bo mamy podobne nicki.

Ma rację, bo podszywasz się pod @katy. Zapewne celowo ustawiłaś taki nick, żeby mylono cię z ów ModChatem. Przed zarejestrowaniem się na serverze, polecam sprawdzić jego aktualny skład administracji, żeby nie było takich sytuacji jak ta. 

Mojego nicku katy07 używam już od paru dobrych lat poza tym dostałam bana gdy Mnie nawet nie było na serwerze i nikt nie zapytał łaskawie o sytuacje tylko z góry obstawił że się pod kogoś podszywam Więc dlaczego dostałam bana będąc nieobecna na serwerze ?

Nie musisz być online by dostać bana za podszywanie się. Dobrze morden obstawił, że się podszywasz, bo ty naprawdę się pod nią podszywasz. To, że dostałaś bana nie będąc na serverze, wskazuje, że administracja radzi sobie nawet z banowaniem podszywek nawet gdy ich na servie nie ma online. 

Ale skoro tak ładnie postępujecie ze swoimi graczami nie fatygujcie się z odblokowaniem Mnie ponieważ nie mam zamiaru wracać na serwer który ma wszystkich za oszustów...

No ładnie administracja postępuje, bo takie podszywanie się jak ty to robisz trzeba TĘPIĆ! Nawet nie licz na żadnego unbana, po co zresztą miałabyś go dostać, by dalej podszywać się pod katy i swoim nickiem na serverze dezorientować wszystkich tam obecnych?! Wrócić na server to sobie możesz, ale na innym nicku, oczywiście zmianę nicku z tego podszywającego sie na nowy nick musisz zgłosić w odpowiednim dziale na forum. 

2 godziny temu, katy07 napisał:

Dodając do tematu nigdy nie dawałam w jakikolwiek sposób do zrozumienia innym graczom że jestem administratorem bądź nigdy nic nie wyłudzałam żadnych dóbr lub haseł.

Sam twój nick był zapalnikiem od bomby. Nie musiałaś wymuszać czegokolwiek od kogokolwiek. 

W regulaminie macie wiec niejasność zamiast ..Podszywanie się pod członków Administracji za pomocą podobnego nicku''  powinno być ,,zakaz używania nicków takich jak posiada administracja'' 

Nie ma żadnej niejasności, polecam czytać ze zrozumieniem. Twój nick jest podobny do nicku posiadanego przez członka administracji. Przecież nie wbiłaś na server na nicku katy i nie dostałaś za to bana prawda? 

Bo Ja pod nikogo się nie podszywałam w żaden sposób a Moją winę opieracie na tym że mam nick podobny do jednej z waszych administratorek w takim razie osoby posiadające podobne nicki jak: kati kasia też powinny być zablokowane bo według regulaminu też są podobne Podszywanie się pod kogoś a posiadanie podobnego nicku to 2 różne rzeczy 

Już ci wyjaśniłem, że podszywałaś się pod administratorkę w sobie tylko znanym celu. Zgadzam się, osoby posiadające nick kati powinny zostać zbanowane, ale osoby posiadające kasia już nie, bo zbyt duża różnica liter. 

35 minut temu, katy07 napisał:

Regulamin zakazuje podszywania się pod administrację a nie posiadanie podobnego nicku znam wasz regulamin i nigdzie tam nie pisze że nie można mieć podobnego nicku jest mowa tylko o podszywaniu

Podszywasz się posiadając podobny nick. 

35 minut temu, katy07 napisał:

Pod nikogo się nie podszywałam a nicku używam od dawna przeczytałeś ze zrozumieniem to co napisałam ?  Zalecam zapoznanie się z własnym regulaminem 🙂

Zalecam pisanie ze zrozumieniem, którego w całej twojej wypowiedzi brakuje. Brak dowodów na to, że nicku używasz od dawna, równie dobrze można powiedzieć, że w minecrafta grasz od roku 2005 gdy był we wczesnej alfie i grałaś w niego wtedy na windowsie 98 po kryjomu na infie zamiast malować szlaczki w paincie.  

Jestem na nie.

Nie no sorry ale nick "katy" jest tak powszechny, że może się zdarzyć taka sytuacja, że ktoś nieświadomie wejdzie z podobnym nickiem i wcale to nie będzie próba podszycia pod administratora.

Już widzę, jak każdy nowy wchodzi specjalnie za każdym razem na forum serwera innego żeby sprawdzić czy przypadkiem administrator nie zarezerwował podobnej nazwy do tej, którego używa od dłuższego czasu.

Jestem na tak, regulamin pod względem tego punktu jest niedoprecyzowany i na miejscu administracji zastanowiłbym się, jak można go polepszyć, żeby nie dochodziło do takich sytuacji.

Cytat

Zalecam pisanie ze zrozumieniem, którego w całej twojej wypowiedzi brakuje. Brak dowodów na to, że nicku używasz od dawna, równie dobrze można powiedzieć, że w minecrafta grasz od roku 2005 gdy był we wczesnej alfie i grałaś w niego wtedy na windowsie 98 po kryjomu na infie zamiast malować szlaczki w paincie.  

Idąc Twoim tokiem myślenia daj dowód, że autor tematu świadomie podszywał się pod administratora. Jakieś logi z czatu albo tu na forum?

Edytowane przez Dejwys
Dopisek cytatu
  • Superka 1
  • Mrozi 1

W takim razie zalecam wpisanie w regulamin ze nie wolno posiadać podobnych nicków do administracji bo wprowadzacie ludzi w błąd dalej powtarzam ze jest tam mowa tylko i wyłącznie o podszywaniu się nie o posiadaniu nicku podobnego. Gdybym na prawdę podszywała się pod kogoś to na pewno nie pisała bym tutaj postów tylko się z tym kryła Wasi gracze nie są tacy głupi za jakich najwidoczniej ich uważacie bo nikt podczas paru godzin grania na serwerze nie pomylił Mnie z tą administratorką Bronie swojego nicku którego podkreślam używam od kilku lat i nikt nie będzie Mi wmawiał ze się pod kogoś podszywam zalecam poprawę regulaminu który wprowadza w błąd 

• Mrozi 1

40 minut temu, Dejwys napisał:

Idąc Twoim tokiem myślenia daj dowód, że autor tematu świadomie podszywał się pod administratora. Jakieś logi z czatu albo tu na forum?

Nie mają żadnych dowodów bo tego nie robiłam. Niech lepiej zaczną ogarniać ten regulamin bo wstyd go pokazywać. Z resztą nie zależy Mi na cofnięciu bana nie zamierzam grać na serwerze którego administracja ma graczy za oszustów i krętaczy 

Edytowane przez katy07

W takim razie zalecam wpisanie w regulamin ze nie wolno posiadać podobnych nicków do administracji bo wprowadzacie ludzi w błąd dalej powtarzam ze jest tam mowa tylko i wyłącznie o podszywaniu się nie o posiadaniu nicku podobnego.

Zobacz ss, który wstawiłem niżej. 

Niech lepiej zaczną ogarniać ten regulamin bo wstyd go pokazywać.

1.1 Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.

Z resztą nie zależy Mi na cofnięciu bana nie zamierzam grać na serwerze którego administracja ma graczy za oszustów i krętaczy 

Może i byłbym skłonny do tego, żeby ta sprawa skończyła się na upomnieniu i konieczności zmiany nick-u, ale czytając Twoje wpisy, wszelkie dobre chęci znikają, bo przecież mogłaś nie przeczytać wszystkich punktów regulaminu i wejść na serwer z taką, a nie inną nazwą i zamiast grzecznie wyrazić swoją opinię na ten temat, to robisz z siebie ofiarę w międzyczasie krytykując regulamin i robisz, to wszystko w toksyczny sposób. Najbardziej nie rozumiem tego, że jak lwica bronisz swojego zdania, a na końcu piszesz, że nie zależy Ci na zdjęciu blokady... na przyszłość radzę, trochę bardziej uważać na to, co piszesz, tak czy inaczej uważam, że odwołanie jest do odrzucenia.

punktreg.png

Edytowane przez ArcziO

1327915121-U74000.jpg

Męczy Mnie pisanie o tym któryś raz z kolei bo znowu nie dostaje konkretnej odpowiedzi. Punkt 32 waszego regulaminu na serwerze mówi o podkreślam słowo podszywaniu się pod kogoś co jest świadomym czynem. Ja natomiast używałam swojego nicku tylko w celu zabawy na serwerze w żaden inny sposób. I proszę podać konkretnie punkt waszego regulaminu który mówi że jest zakaz używania  nicków podobnych do administratorów bo nr 32 nic o tym nie mówi. Przeczytałam ten regulamin dzisiaj chyba z 10 razy i gdybym nie była pewna Swojego po prostu przyznała bym się do błędu i przeprosiła ale nie widzę podstaw do tego. Uważam że regulamin jest w tej kwestii niejasny. Pierwszy raz spotykam się z czym takim że ban za to że Nick podobny do administracji. Bo podszywania się nikt Mi do tej pory nie udowodnił

Edytowane przez katy07

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...