Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

DiabloSV

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: DiabloSV
Nick Administratora, który banował: DaXim_
Długość bana: 10 dni
Kiedy to się stało?: ok 22 10/10/2021
Opis sytuacji: generalnie podczas losowego kopania w netherze strasznie lagowała mi gra, nagle przeniosło mnie do takiego dziwnego pokoju dla sprawdzanych i sparwdzano mnie czy nie mam xraya, starałem sie odpisać najpierw tak słucham potem pisałem że zaraz bede na teamspeaku ale w tym czasie wyskoczył mi blue screen i na launcherze mc napisało gra uległa awarii. teraz mam bana za podejrzenie o xray, ale ja go nie używałem, nawet nie wiedziałem że można jakoś zainstalować na premium mc. bardzo przepraszam za zajście ale ja nie mam xraya. pozdrawiam i oczekuje szybciej odpowiedzi
Screen bana: 

Zrzut ekranu (24).png

• Haha 1
  • Nie ośmieszaj się 1

Niestety, ale wyjście podczas sprawdzania jest równoznaczne z blokadą, a jeśli miałeś taką sytuację, że wyskoczył Ci błąd gry, to mogłeś zrobić ss-a tak jak napisał kamileq, więc odwołanie do odrzucenia.

• Superka 1

1327915121-U74000.jpg

nie wiedziałem że trzeba dodac ss wywalenia. nie mam screena w momencie w którym wyskoczył mi bluescreen, bo nic wtedy nie mogłem zrobić.

Ale mam ss z datą kiedy mnie wywaliło na launcherze z napisem gra uległa awarii. tutaj go zamieszczam. pozdrawiam1312423039_Zrzutekranu(27).thumb.png.a04c5d7a239ef2b68008bbb3d18b185a.png

• Nie ośmieszaj się 1

7 minut temu, sparkyy napisał:

Widzę że mniej więcej się zgadza aczkolwiek screeny z logów by się przydały 🙂

Na neutral

a gdzie moge znaleść folder z logami ? sorry jeżeli uznajesz to pytanie za głupie ale bedąc szczerym skupiam sie na grze i nie wiem takich rzeczy.

pozdrawiam.

52 minuty temu, Stasio napisał:

dziekuje za informacje, narazie nie mam czasu na to, mam jutro ważny dzień w liceum. Jutro jak będę miał czas zajme sie screenami z logami.

aczkolwiek ciekawi mnie po co są te logi ? po co je podawać ? bo nie zabardzo rozumiem. Jakby ktoś chciałby mi wyjaśnić to dziekuje. pozdrawiam

7 godzin temu, kamileq27 napisał:

Logi mógłbyś dodać 

Ponieważ ss mógłbyś zrobić po jakimś czasie i po prostu zmienić godzinę. 

czyli po prostu mam zrobić screena o których godzinach sie logowałem do minecrafta tak ? dobra da się zrobić. ale niestety teraz niezabardzo moge. wieczorem sie postaram.

pozdrawiam

5 godzin temu, DiabloSV napisał:

czyli po prostu mam zrobić screena o których godzinach sie logowałem do minecrafta tak ? dobra da się zrobić. ale niestety teraz niezabardzo moge. wieczorem sie postaram.

pozdrawiam

Nie,masz zrobić ss komunikatu z logów jak cię wywaliło 

05.04.21r [*]

222.png

Godzinę temu, sparkyy napisał:

1. Wchodzisz w logi tak jak w poradniku który wyżej 👆 podano

2. Szukasz logów które cie interesują czyli z dnia 10.10.2021 około godziny 22

3. Jeżeli już znalazłeś logi przewijasz na sam dół robisz ss i wstawiasz nam tutaj 🙂

nie wiem czy to o te logi chodziło ale mam nadzieje że tak, pozdrawiam.

(sorry za jakość ale nie mogłem znaleść zasilacza od mojego laptopa, wiec na szybko zrobiłem zdjecie moim telefonem ale ma troszke zepsutą kamere, jeszcze raz pozdrawiam)

20211012_200401.jpg

6 minut temu, sparkyy napisał:

Tak jak u @kamileq27 po logach nie wynika że nie zostałeś wyrzucony przez błąd czy coś innego po prostu nic nie ma

Także do odrzucenia 😐

ehh już kiedyś miałem taką sytuacje dokładnie taką samą. jak widzieliście po logach napisałem tak słucham. potem pisałem że zaraz się zgłosze na teamspeaku ale nagle kursor mi wyskoczył i zaczął sie ładować. potem wyskoczyło mi że program nie odpowiada i sam się zamknął. potem wyskoczył mi ten błąd launchera kod 0. miałem tak kiedyś kiedy grałem ważną gre na bedwarsach turniejową. dokładnie taka sama. nie wiem czy jest jakikolwiek sposób żebym wam to udowodnił ale przysięgam że tak się stało. kiedy grałem wtedy byłem na voice callu z moim kolegą i udostępniałem mu ekran, możecie się go zapytać. Mr_veneo. nie wiem czy moge wam to jakoś jeszcze udowodnić. pozdrawiam.

pozatym nie wydaje mi się, że w logach z komunikatu czatu wyskoczyłby komunikat w przypadku kodu 0. to jest wtedy błąd gry i po prostu zamyka program. co może wyglądać na normalne wyjście. niestety na ten etap jedyne dowody to ten ss co wysłałem wcześniej i to co widział mój przyjaciel. pozdrawiam 

znalazłem na internecie na czym polega kod awarii 0:

(w załącznikach)

on jest traktowany jak normalne wyjście z gry i w logach nie powinno być informacji w przypadku kodu 0.

a ja miałem obciążające shadery i tepneliście mnie wtedy do tego pokoju, pewno dlatego mc nie wytrzymał i wywaliło mnie. Pozdrawiam

Screenshot_20211012-210951_Chrome.jpg

Screenshot_20211012-210956_Chrome.jpg

Screenshot_20211012-211002_Chrome.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...