Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Amelia

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ... Amelia2525
Nick Administratora, który banował: ... agatkahihi
Kiedy to się stało?: ... 09.10.2021
Opis sytuacji: ...  Chciałam dzisiaj wejść na serwer a tu pisze że mam bana za mk +5 i nie wiem o co chodzi.
Screen bana: ... 749448326_Minecraft1_17_109_10.202116_53_29.thumb.png.4942bca288b4760929e9b64e87a4e9d8.png

MK- czyli multikonto nawet jest, to napisane na Twoim ss-sie, jeśli dzielisz z kimś adres IP, to musisz zgłosić taką sytuację w odpowiednim dziale na forum i poczekać na zatwierdzenie i wtedy możesz się starać o zdjęcie blokady, a na ten moment odwołanie do odrzucenia.

Tu jest dział w którym informujesz administrację o współdzieleniu IP.

1327915121-U74000.jpg

5 minut temu, Amelia napisał:

ale ja z nikim nie dziele adresu IP

1.1 Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.

§5 Konta
5.1 Jeden Gracz ma prawo posiadać jedno konto na serwerze Minecraft.
5.2 W przypadku posiadania przez Gracza więcej niż jednego konta, Administracja uprawniona do
zajmowania się multikontami ma prawo zablokować konto.
5.3 W przypadku, gdy Gracz posiada więcej niż 5 kont, otrzymuje blokadę na adres IP.
5.4 Jeżeli Gracz, który ma rodzeństwo lub rodzinę grającą na serwerze ma obowiązek zgłosić to
współdzielenie na Forum stosując się do zaleceń w temacie. Jeżeli takowe współdzielenie nie
zostanie wpisane to jest to traktowane jako multikonto.

Czyli przyznajesz się do posiadania kilku kont i to aż pięciu, więc kara nałożona prawidłowo, niech @agatkahihiwypowie się w tej sprawie, ale myślę, że nie ma czego wyjaśniać, a werdykt jest oczywisty. Na przyszłość radzę zapoznać się z regulaminem, żeby uniknąć takich sytuacji, życzę powodzenia i pozdrawiam. 

1327915121-U74000.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...