Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

brajando123

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: brajando123
Nick Administratora, który banował: jipsyy
Kiedy to się stało?: 1.30 h temu

Długość bana: 10dni

Opis sytuacji: Zostałem sprawdzony przez duży cps i nic nie znaleziono, ale dostałem bana za x-raya, którego nie użyłem i używam tylko na swoim serwerze.
Screen bana: image.png.7f58a5a411911a5914e0fa5e7a5fe3e9.png

A zarząd mniej więcej ile moce to sprawdzać ?

W dniu 29.09.2021 o 22:34, Stasio napisał:

,,Uwaga - sama obecność niedozwolonej modyfikacji na komputerze osoby sprawdzanej jest niedozwolona i karana."

Do odrzucenia

Ale wy możecie mieć tak? A ja już nie mogę mieć do użytku na swoim serwerze i żeby zagrać na jakimś innym serwerze mam to odinstalować i zainstalować potem ? Byłem sprawdzany za coś innego a dokładnie za duży cps przez dragklika i moim zdaniem nie powinienem obrywać za to czego nie używałem na tym serwerze. Dziękuje!!!

W dniu 29.09.2021 o 22:34, Stasio napisał:

,,Uwaga - sama obecność niedozwolonej modyfikacji na komputerze osoby sprawdzanej jest niedozwolona i karana."

Do odrzucenia

I jeszcze jedno nie powinno się banować ludzi którzy mają x-ray tylko którzy go używają. I on tak naprawdę nie robi krzywdy dla innych graczy tylko psujesz sobie samemu grę i tracisz z niej fan. 

połączono posty//agatkahihi

Edytowane przez agatkahihi
  • Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...