Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Zabezpieczenie Latarni

kurczakowski

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): ... kurczakowski
Propozycja dotyczy (tytuł): ... Zabiezpieczenia bloku Magicznej latarni.
Opis propozycji: ... Chciałbym zaproponować aby blok Magicznej latarni został zabezpieczony w ten sposób że tylko właściciel tej latarni może podnieść, postawić lub zniszczyć. Zapobiegło by to w przyszłości kradzieżom owych latarni i zbędnym zamieszaniom związanym z odzyskaniem przedmiotu przez właściciela.
Dodatkowe SS'y: ... Brak

Edytowane przez kurczakowski
  • Superka 1
  • Like 3

spacer.png

Niby pomysł dobry, ale co jeśli nasz znajomy, z którym przykładowo mamy wspólną działkę też chciałby takiego beacona podnieść? Myślę, iż niezłym rozwiązaniem byłoby dodanie komendy np. /p dodajzaufany. Nadawałaby ona taką możliwość innym osobom.

Jestem za zaakceptowaniem.

• Superka 4

1111111.png.418803030ddeb9349fc821898ac1eeac.png

hajs.png.987aa270861b9ea88b808423bbf251a2.png

• HeadAdmin
HeadAdmin

do odrzucenia, do działki dodajecie na własną odpowiedzialność. lepiej się 50x zastanowić niż dodawać osobę niegodną, przykro mi, że takie coś się wydarzyło ale no....jest jedna wspominania przeze mnie recepta na to

• Superka 1
  • Thinking 1

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

• Administrator
Admin

tak jak @zabsong napisał ,jeśli komuś nie ufasz to go nie dodawaj i tyle.

do odrzucenia

• Superka 1

image.png

16 godzin temu, zabsong napisał:

do odrzucenia, do działki dodajecie na własną odpowiedzialność. lepiej się 50x zastanowić niż dodawać osobę niegodną, przykro mi, że takie coś się wydarzyło ale no....jest jedna wspominania przeze mnie recepta na to

nie zgodzę się, taka opcja przydałaby się np. przy robieniu ofert na kopaniu przy tym bekonie a żeby nikt go nie zabrał a właściciel nie musiałby cały czas siedzieć i patrzeć czy ktoś sobie go nie zabierze zaraz 

propozycja jest git, jestem na tak pzdr

• Superka 2

W poprzedniej edycji, dodałem do działki same zaufane osoby. Pewnego dnia wchodzę na serwer, a działka okradziona i beacona nie ma. Okazało się, że na konto mojego kolegi wszedł jego kuzyn i wszystko ukradł. Dlatego właśnie beacon powinien być chroniony. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...