Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Kosta

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Kosta
Nick Administratora, który banował: xXoskar
Długość bana: 7 dni
Kiedy to się stało?: 24.09.2021 godzina 17:59
Opis sytuacji: Wysłałem link do innego ts niż realcraft na priv do kolegi. Moim celem nie była reklama ani wywołanie jakichkolwiek strat serwera, a tylko i wyłącznie zaproszenie do teamspeak'a z którego korzystam z bratem i jestem przyzwyczajony (kanały max2 max3 itd). Blokada według mnie nie jest do końca słuszna, ponieważ była skierowana do kolegi, nie była spamem, ani wiadomością na głównym czacie. Jestem przekonany, że reakcja administratora była jak najbardziej słuszna jednak okoliczności bana już nie. Proszę o pozytywne rozpatrzenie wniosku o unbana, bądź chociaż skrócenie czasu blokady. Nie chciałem, aby doszło do zaistniałej sytuacji, szczególnie zważając na to, że sam jestem stratny posiadając konto svip na serwerze.

Bez tytułu.png

Edytowane przez agatkahihi

1.1 Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.

3.1 W wiadomości prywatnej do innego Gracza zakazuje się reklamowania innych serwerów
Minecraft, TeamSpeak3 oraz stron promujących inne serwery.

Jeśli chciałeś wysłać ip ts3 dla kolegi, to mogłeś zrobić, to w inny sposób, niestety regulamin zabrania takich procederów, więc kara została przyznana prawidłowo ale, jestem za skróceniem kary, skoro wysyłałeś dla kolegi tylko i wyłącznie po to, żeby z nim porozmawiać i pograć, tak czy inaczej trzeba czekać na decyzję administracji.

1327915121-U74000.jpg

Dziękuje bardzo za odpowiedź. W pełni zgadzam się z tym, że nieznajomość prawa szkodzi, jednakże chciałbym się odwołać do krótszego okresu kary, ponieważ uważam, że nie wyrządziłem szkód moim działaniem. Pozdrawiam

• Administrator
Admin

do zaakceptowania,
powody u @ArcziO.

btw.
image.png.93b9a644495296eb366d1c638ba1561f.png
hmmmmmmmmmm 🤔

• Thinking 1

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...