Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

__Gienio__

__Gienio__

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: __Gienio__
Nick Administratora, który banował: krzyyhu
Kiedy to się stało?: 24.09 2021
Opis sytuacji: byłem na pvp i  trzymałem blok w łapce chciałem skoczyć z górki to mnie cofało wychodziłem z server nadal po ostrzezeniu  dostałem ostrzeżenie udało sie wyść  z baga ale po minucie dostałem bana za to ze zbagowałem się. po mimo zgłoszeń o tym bagu administracja nic z tym nie zrobiłem i dostaliśmy odpowiedz ze nic z tym nie zrobią 
Screen bana: ...image.thumb.png.25a4e60d83b9c5c665b6426c3b257547.png

Edytowane przez __Gienio__
  • Nie ośmieszaj się 5

►  Wzór wątku, jak i tematu jest wymagany.  Odwołanie bez wzoru może zostać odrzucone, a właściciel wątku otrzyma ostrzeżenie zgodne z Taryfikatorem Kar.
►  Wymagane jest dodanie odpowiednich tagów, tj. ODWOŁANIE lub ODWOŁANIE CHEATY, oraz dotyczącego miejsca, tj. MC, TS3, FORUM.

►  Tematem odwołania jest: Twój Nick

►  Od jednej blokady można odwołać się tylko raz!

Pomijając fakt, że od blokady można odwołać się raz, to biorąc pod uwagę co napisali użytkownicy up, a zwłaszcza, to co napisał exe_maks

Godzinę temu, exe_maks napisał:

jak biliśmy się na pvp to używałeś tego specjalnie, potem sam pokazałeś mi jak to robisz więc XD

wychodzi na to że doskonale wiedziałeś co robisz, więc kara przyznana prawidłowo, dlatego też odwołanie do odrzucenia

1327915121-U74000.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...