Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

K3Tr6B_0
Wiadomość dodana przez Less_Than3,

Otrzymujesz ostrzeżenie 5% za niezastosowanie wzoru oraz tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: K3Tr6B_0
Nick osoby oskarżonej: skilet
Miejsce wydarzenia: serwer mc
Data i godzina wydarzenia: 14:15
Opis sytuacji: gracz odwiedził mój sklep na działce i uznał że mój sklep jest gorszy od jego. Sytuacja rozegrała się na wiadomościach prywatnych /msg. Na początku zapytał się czy posiadam skup żelaza i napisał w wiadomości "airon" na co zwróciłem mu uwagę "ziomek pisz jak człowiek iron". Odpowiedziałem mu że nie mam takowego skupu to napisał do mnie z brzydkim wyrazem, napisałem do niego "zważaj na słowa chłopcze". Potem zaczął narzekać na mój sklep "nie ma co u cb kupić mam lepszy sklep", na co odpowiedziałem "i?". Następnie zagroził mi że mi "łep rozwali".
Dowody:

https://imgur.com/a/wBB88YA

Edytowane przez Less_Than3

• Administrator
Admin

typowy kid co mowi ze ci leb rozwali a potyka sie jeszcze o wlasne nogi

za zaakceptowaniem

image.png

►  Wymagane jest dodanie odpowiednich tagów, tj. SKARGA, oraz dotyczącego miejsca, tj. MC, TS3, FORUM.

Temat wątku: Nick oskarżonej osoby

Zachowanie oskarżonego jest zdecydowanie naganne i należy go za to ukarać, jestem za zaakceptowaniem 

1327915121-U74000.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...