Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Fillplay

Wyróżnione odpowiedzi

Mod

Twój nick (z serwera): ...
Propozycja dotyczy (tytuł): ...
Opis propozycji: ...
Dodatkowe SS'y: ...

Twój nick (z serwera): Fillplay
Propozycja dotyczy (tytuł): Air-drop'ów na /warp s
Opis propozycji: Moim zdaniem dobrym pomysłem jest to żeby na sur mapie wprowadzić takie coś jak airdrop. Spadałby co 3h na losowych koordach. Zawierałby on op przedmioty, co by zachęcało graczy do rushowania na niego. Ponadto żeby go otwożyć trzeba by było patrzeć na niego przez 15 sek. Takie coś mogło by być ciekawym eventem dla wielbicieli pvp oraz fajnych lootów.

Dodatkowe SS'y: 

Zrzut ekranu (399).png

Zrzut ekranu (400).png

Zrzut ekranu (401).png

Zrzut ekranu (402).png

• Superka 1
  • Thinking 1

931365354_Zrzutekranu(714).png.0670b870038949f1a64b527ff0a1e9bf.png

• Administrator
Admin

Jeśli nie obciążało to by serwera i byłby plugin stabilny, to na tak

image.png

7 godzin temu, eryter22 napisał:

Już widzę cała mapę surowcową pokrytą tymi balonami.

Pomyślałem o tym samym, więc jeżeli jakimś cudem da się opracować plugin, który powodowałby znikanie tego czegoś po wyciągnięciu z tego przedmiotów to jestem jak najbardziej na tak. Niekoniecznie musi być to aż tak duży balon, lecz z drugiej strony będzie on łatwiej zauważalny. Jest to także świetny pomysł i ukłon w stronę graczy, którzy "ryzykują" i wychodzą na pvp (większość graczy gra po prostu pasywnie na działkach, targu, kopalni itp. 

Edytowane przez Lukaszenko69

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

Istnieją pluginy, które działają w ten sam sposób, czyli dodają drop-y na mapie, ale po ich otwarciu cały obiekt znika i wylatują z niego przedmioty i o ile modyfikacja będzie stabilna, to bez problemu można takie coś dodać bez zaśmiecania mapy, a z drugiej strony mapa na /warp s jest co jakiś czas resetowana, więc wydaje mi się, że dodatkowe textury znikałby przy tym resecie, tak czy inaczej jestem za zaakceptowaniem.

1327915121-U74000.jpg

Ciekawy pomysł, ale po wylądowaniu takiego "air dropu" powinny być napisane jego koordy. Chyba gracze nie będą przeszukiwać całej mapy surowcowej, tylko po to, żeby znaleść ten skarb. Co do kwestii czasu, w jakim będzie się on pojawiał mam zmieszane odczucia. Jeśli taki drop pojawi się w godzinach 1:00 do 6:00, gracze będą mieli znaczną przewagę, ponieważ w tych godzinach gra około 10 osób. Wydaje mi się, że lepszym pomysłem byłoby stawianie takiego dropu, jako event. Administracja mogłaby go postawić w dowolnym miejscu i napisać jego koordy na chacie.

na razie neutral

Mod
W dniu 19.09.2021 o 03:19, eryter22 napisał:

Już widzę cała mapę surowcową pokrytą tymi balonami. Nie można by było przez to w spokoju eksplorować mapy surowcowej. Jestem na nie.

Nie chodzi o to, zeby spadał balon za balonem. Chodzi o to, zeby spadał raz na 2,4 godziny I TYLKO 1

931365354_Zrzutekranu(714).png.0670b870038949f1a64b527ff0a1e9bf.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...