Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Kilof 6/3/x

Sz15s

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): Sz15s
Propozycja dotyczy (tytuł): Kilof 6/3/x
Opis propozycji: Dodanie do mag skrzynki kilofu z większym unb, bo to jak się ten diamentowy kilof szybko kończy to aż smutne. Naprawiając mendingiem, 10min kopania i 2x tyle zajmuje naprawienie go na /warp las, żeby to kopanie było efektywne to bym musiał latać z 5-6 kilofami 6/3/3, kilof by miał 0,25% szans na wypadnięcie i by miał np unb 10.  Oszczędziło by to biegania między działką/kopalnią i tartakiem.
Poziom niezniszczalności do wyboru.

Musiałeś kupić słaby ten kilof, że go 10min naprawiasz, swojego 6/3/3/1 naprawiam w 3-4min na /warp las, a co do samego pomysłu, to jestem jak najbardziej za może bym nie dodawał nowego narzędzia, a dał możliwość ulepszenia obecnego za jakąś opłatą, która wynosiłaby np. 250k + jakieś surowce lub nawet więcej, bo trzeba przyznać, że taki zabieg, mocno by ułatwił zarabianie pieniędzy, dlatego że na ten moment, gdy ktoś robi sobie sesję kopania, to musi biegać na /warp las kilkanaście razy co na dłuższą metę może stać się nużące. Chociaż z drugiej strony ktoś napisał mi, że to urozmaica rozgrywkę, ale osobiście sądzę, iż większość graczy, w tym ja, ucieszyłaby się z takiej zmiany.

Jestem za zaakceptowaniem 

• Like 1

1327915121-U74000.jpg

1 godzinę temu, ArcziO napisał:

Musiałeś kupić słaby ten kilof, że go 10min naprawiasz, swojego 6/3/3/1 naprawiam w 3-4min na /warp las, a co do samego pomysłu, to jestem jak najbardziej za może bym nie dodawał nowego narzędzia, a dał możliwość ulepszenia obecnego za jakąś opłatą, która wynosiłaby np. 250k + jakieś surowce lub nawet więcej, bo trzeba przyznać, że taki zabieg, mocno by ułatwił zarabianie pieniędzy, dlatego że na ten moment, gdy ktoś robi sobie sesję kopania, to musi biegać na /warp las kilkanaście razy co na dłuższą metę może stać się nużące. Chociaż z drugiej strony ktoś napisał mi, że to urozmaica rozgrywkę, ale osobiście sądzę, iż większość graczy, w tym ja, ucieszyłaby się z takiej zmiany.

Jestem za zaakceptowaniem 

Nie możliwym jest to, że słabego kupiłem, bo sam 2 wylosowałem na tej ed, a 20min to był czas który podałem wg własnego odczucia bo nie mierzyłem faktycznie tego czasu

Kilof 6/3/3 jest tak unikalny, że jak najbardziej powinien być troszkę mocniejszy. Zgodzę się z moim ostatnim przedmówcą i myślę, że niezniszczalność 5 będzie najbardziej optymalna. Niestety jeżeli mnie pamięć nie myli to wydaje mi się, że było około 4 podobne propozycje i zostały odrzucone so ;/ 

• Superka 1

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...