Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

dregaj

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ...dregaj
Nick Administratora, który banował: ...xKitka
Kiedy to się stało?: ...dzis
Opis sytuacji: ...Zostałem nieslusznie zbanowany gdyz na skrzynce dalem wyskaka cene promowalem zarabiarke i zarabiarka byla tylko wyzej byly bekowe tabliczki z wysokimi suamami . Ale skoro dzialka jest moja i ja jestem wlascicielem  to ceny ja ustalam i ludzie nie musza tego kupowac a jak kupuja to nie jest moja wina gdyz przedmiot jest wart tyle ile ktos jest w stanie za niego zaplacic . Sądze ze ban jest niesluszny i niezgodny z regulaminem poniewaz oszustwa nie bylo marchewki zostaly kupione i sprzedane  ,  szustwo podczas handlu jest wtedy gdy ktos mi zaplaci a ja mu itemu nie dam . albo gdy dostane item i nie zaplace ;p
Screen bana: ...

image.png

• Superka 2
  • Like 1
  • Nie ośmieszaj się 4

Jeżeli napisałeś że to ZARABIARKA i dałeś cenę powiedzmy 10$/szt. A w /sklep jest ona 2$/szt. To już podchodzi pod małe oszustwo aczkolwiek nie widziałem tej tabliczki, nie widziałem jaka była sytuacja nie ma wystarczających dowodów aby powiedzieć za zaakceptowaniem 😐

Do odrzucenia na chwilę obecną 

• Superka 1
  • Nie ośmieszaj się 1

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

52 minuty temu, Bartek napisał:

na nie, pisales ze to zarabiarka, i malo ogarniajacy gracz, ktory nie wie jak to dokladnie dziala moglby zostac oszukany, do odrzucenia

ZAPRASZAM NA DZIALKE I PROSZE ZOBACZYC ZE DZIALA SA 2 BEKOWE TABLICZKI ALE TYLKO 2 OSOBY TO KLIKNELY GDYBY KTOS MNIE POPROSIL O ODDANIE PIENIEDZY I ODDAL ITEMY UCZYNLBYM TO ALE ITEMY ZOSTALY ZAKUPIONE I NIE ZOSTALY MI ZWROCONE I NIE BYLEM PROSZONY O ZWROT WIEC DO OSZOSTWA NIE DOSZLO KAZDY BYL ZADOWOLONY PO ZA 2 GRACZAMI

• Superka 2
  • Nie ośmieszaj się 5

Zwycięzca

Widać ewidentny Scam. Pisałeś, że to zarabiarka, więc nowi gracze mogli pomyśleć, że jest to opłacalne. Tabliczki dałeś specjalnie, żeby takie osoby klikały, a potem żałowały tego. Bardzo nieuczciwa metoda na zarabianie.

na nie

• Superka 1
  • Nie ośmieszaj się 2

13 minut temu, stormer napisał:

Widać ewidentny Scam. Pisałeś, że to zarabiarka, więc nowi gracze mogli pomyśleć, że jest to opłacalne. Tabliczki dałeś specjalnie, żeby takie osoby klikały, a potem żałowały tego. Bardzo nieuczciwa metoda na zarabianie.

na nie

scam jest wtedy gdy ty dostajesz cos a nic nie dajesz w zamian polecam sie do uczyc 😄

• Superka 1
  • Nie ośmieszaj się 3

Zwycięzca
7 minut temu, dregaj napisał:

scam jest wtedy gdy ty dostajesz cos a nic nie dajesz w zamian polecam sie do uczyc 😄

Jest to jednak próba oszustwa graczy. Każdy wie, że zrobiłeś to celowo tylko czekając, aż ktoś kliknie. 

• Superka 1

12 godzin temu, dregaj napisał:

Definicja słowa "scam", wzięta ze słownika Cambridge (+ tłumaczenie na język polski):

Cytat

scam - an illegal plan for making money, especially one that involves tricking people

Tłumaczenie: nielegalny plan zarobku pieniędzy, szczególnie taki, który polega na oszukiwaniu ludzi

Nie jest tutaj wyszczególnione specyficznie "nie dawanie niczego w zamian". Dodam też, że scam, tak jak z wyższej definicji można wywnioskować, podchodzi pod oszustwo, a kara została wymierzona dobrze.

Tobie się polecam "do uczyć" (w szczególności poprawną pisownię tego słowa) 🙃

Do odrzucenia, pozdro xxxKitkacion, dobrą robotę wykonujesz.

Edytowane przez Giecio
upsik, przez przypadek były tam odnośniki
  • Superka 5
  • Przytulas 1
  • Wow 1
  • Nie ośmieszaj się 1

sygnowanatura.png

Long may he reign.

tak jak zostalo napisane wyzej do zadnego scamu nie doszlo to ze tebliczki byly wyzej nie moja wina to jest moja dzialka i robie z nia co chce jezeli administracja ingeruje w to jakie ceny ustala sprzedawca to caly server jest do poprawy xDDDDDDDDDDDD

• Nie ośmieszaj się 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...