Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Przywrócenie motywu RealCraft - Strona

Stasio

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): McStasio
Propozycja dotyczy (tytuł): Przywrócenie motywu RealCraft - Strona

Opis propozycjiW ten słoneczny (bardziej deszczowy w sumie) dzień zaprosiłem swych znajomych na grilla. Wszystko było super, dopóki nie poszedłem do toalety i przy okazji zajrzałem na forum. Patrzę, a tu jakiś nawet nie wiem kto usunął mi mój motyw, którego używałem od najwcześniejszych lat. Nosił on nazwę ,,RealCraft - Strona". Myślę, że bez sensu jest zostawiać tylko dwa motywy dla graczy; jednego z nich praktycznie nikt nie używa. Przychodzę więc z propozycją przywrócenia motywu RealCraft - Strona. Przy okazji moglibyście też oddać RealCraft - Ciemny NEW. Miłego dnia.

Dodatkowe SS'y: Zbędne

Edytowane przez Stasio
  • Superka 1
  • Haha 1

1111111.png.418803030ddeb9349fc821898ac1eeac.png

hajs.png.987aa270861b9ea88b808423bbf251a2.png

Styl został tymczasowo wyłączony z uwagi na błąd, który w znacznym stopniu utrudniał korzystanie z forum. Błąd naprawiłem, dlatego styl został przywrócony.

Ciemnego NEW nie przywrócimy, a propozycję akceptuję, ponieważ styl został przywrócony (co nie zmienia faktu, że nie został usunięty xd).

Edytowane przez mordensoldier124

image.png.e247af4a9dcaff66bf91c039a3af6b36.png 

image.png.b1f416884379154bbe92458e47daa901.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...