Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Dodanie PvP z 1.9+

TwojMisiu

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: TwojMisiu
Propozycja dotyczy: Dodania pvp z 1.9+ a nie pvp z 1.8
Opis propozycji: Chciałbym aby było pvp z 1.9+ ponieważ była by inna rozgrywka wiem ze to serwer freebulding ale było by mniej cziterów np. osób na macro dzięki temu pvp administracja bedzie miała troszkę  mniej do roboty ponieważ nie będą się musieli bawić z tym kto gra na macro. I pvp z 1.9 działa na tym ze nie możesz klikać szybko np. na macro ponieważ nic ci to nie zada wiec trzeba klikać co 1-2 sekundy. Liczę na tą zmianę 🙂 .
Dodatkowe SS'y: brak 

• Administrator
Admin

Jestem na nie

- walka jest nudna, na 1.8 jest dynamiczna
- jeśli miałaby być zmiana systemu pvp, to na 1.16.5+ które jest dopracowane, ale ucierpiałaby na tym ekonomia serwera. (koxy są mniej warte niż gapple)

image.png

35 minut temu, KrychaMieczXD napisał:

Jestem na nie

- walka jest nudna, na 1.8 jest dynamiczna
- jeśli miałaby być zmiana systemu pvp, to na 1.16.5+ które jest dopracowane, ale ucierpiałaby na tym ekonomia serwera. (koxy są mniej warte niż gapple)

ale ty wiesz ze pvp z 1.9+ a 1.16.5+ to jest to samo bo mi chodzi o cooldown z tym pvp i koxy chociaz bitki by nie trwaly 1h 🙂 sam dobrze o tym wiesz i byscie nie oskrazali o macro 😄 

Ps. zapomnialem dodac odpalisz macro na 1.8 i bijesz na macro i to taka dynamiczna walka 😄 

Edytowane przez TwojMisiu
  • Superka 1

Propozycja została odrzucona!

Java Edition Combat Tests – Official Minecraft Wiki (fandom.com) czekamy na rozwiązanie tego problemu ze strony Mojangu, uważamy, że to jest najlepsze wyjście.

Edytowane przez mordensoldier124
  • Nie ośmieszaj się 1

image.png.e247af4a9dcaff66bf91c039a3af6b36.png 

image.png.b1f416884379154bbe92458e47daa901.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...