Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Zmniejszenie CD rozdzielacza do zwierzątek

zabsong

Wyróżnione odpowiedzi

• HeadAdmin
HeadAdmin

Twój nick (z serwera): Zabsong
Propozycja dotyczy (tytuł): Zmniejszenie CD rozdzielacza do zwierzątek
Opis propozycji: Proponuję zmniejszenie działania CD (cooldownu) rozdzielacza do zwierzątek. Jest on moim zdaniem zdecydowanie za długi. Rozdzielacz, przynajmniej w moim przypadku przydaje się jedynie gdy chce komuś sprzedać/oddać zwierzątka , zazwyczaj w liczbie sztuk 2 (lub wielokrotności) i tak, rozdzielenie 2 krów i 2 świnek zajmuje nam 30min (sic!), już lepiej leciec na /warp s /rtp i szukać na ślepo zwierząt aż się zespawnią i łapać je w jajka, co nie każdemu może pasować, wszak nie jest to miejsce bezpieczne. Myślę, że zmniejszenie CD nie spowoduje jakiegoś wzrostu lagów serwera spowodowanych miljonem rozdzielanych zwierząt (tak jak na początku pisałem myślę że większość rozdzielanych zwierząt jest od razu łapana do jajek). Pozdrawiam i życzę smacznej kawusi 🙂 
// żeby nie było że nie podaje konkretnej wartości to 2-4 minutowy CD byłby dla mnie akceptowalny

Dodatkowe SS'y: nie czeba

• Superka 4

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Jestem za zaakceptowaniem 

Tak jak napisał pomysłodawca, wydaje mi się, że zwiększenie ilości zwierząt nie będzie problemem, dlatego że nie wszyscy te zwierzęta posiadają, dodatkowo usprawni to handel zwierzyną, biorąc pod uwagę to, że ostatnio wyparowało mi sporo owiec i musiałem biegać po /warp s w celu złapania kilku sztuk, żeby na nowo odbudować stado, nawet jestem skłony do tego, żeby napisać, iż ten pomysł musi zostać wprowadzony natychmiastowo. 

• Superka 1

1327915121-U74000.jpg

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...