Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Wicia16

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Wicia16
Nick Administratora, który banował: Erange_
Kiedy to się stało?: 03.09.21 ok. godziny 19.40
Opis sytuacji: grałam w spliffa w mc dostałam bana nie wiem za co. chciałam podkopać dziewczyne i zostałam na jednej kratce z dala od reszty może dla tego, ale to nie było celowe. ponieważ ona tez mnie podkopała i nie miałam gdzie skoczyć ani nic.
Screen bana: 

2021-09-03 (2).png

• Superka 1

#STOP BANOWANIU NIEWINNYCH DZIEWCZYN

Jak sama wskazała, to że znalazła się daleko od innych bloków nie było celowe, więc powinna dostać jak najszybciej unbana. Jestem na tak.

Edytowane przez eryter22
  • Superka 1

Na początku nie chciałem Ci dawać bana, choć byłaś na wysepce, jednak wtedy tą wysepkę jeszcze dało się podkopać, a do tego nie byłem pewny, czy to Ty ją zrobiłaś, czy też ktoś inny przy próbie podkopania Ciebie. Jednak jak zobaczyłem, że zniszczyłaś jeszcze jeden blok tej wysepki i tym samym znacznie utrudniłaś lub może nawet uniemożliwiłaś innym podkopanie siebie to niestety byłem zmuszony Ci dać bana 😕 Przed eventem i w trakcie pisałem, że nie można robić wysepek i warto o tym pamiętać, by nie odgradzać się w taki sposób, bo wtedy uniemożliwiasz innym podkopanie siebie, czyli jest to forma oszustwa.

image.png.3f5d1de474634001cd316ceae9969597.pngimage.png.b679400407ec575db95fe27382500b28.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...