Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Niedozwolone modyfikacje

na_swuj_sposub

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): _Karolux
Propozycja dotyczy (tytuł): Niedozwolone modyfikacje
Opis propozycji: Ostatnio spora część graczy skarży się na listę niedozwolonych modyfikacji, a dokładniej na obecność Lunara, Labymoda, itp. Uważam że "Clienty PvP" powinny być dozwolone do użytku, ponieważ gra jest przyjemniejsza grając na nich (więcej fps, pasek z efektami czy licznik cps). Nie sądzę żeby dawało to znaczną przewagę w rozgrywce, a jedynie może spowodować że będzie fajniej się grało. Równie dobrze można zakazać OptiFine'a ,bo przecież jest zoom, więc nie trzeba zużywać slota na lunetę, a shadery pomagają w budowaniu. Już nie wspomnę o tym, że niektóre serwery wymagają takiego Lunara, bo sam w sobie jest antycheatem...

Pozdrawiam
Dodatkowe SS'y: nie potrzebne

• Superka 5

Jak najbardziej zgadzam się na wprowadzenie Lunara       Jestem na Tak

• Superka 3

13.04.2021 :[[       31.05.2021 :((

unknown.png.fad9386ea787ffb024be7aeee2511ee5.pngobraz_2021-04-18_033530.png.a0ed36365d795ad49a82964eaf06c1a8.png

wiec tak, lunar jest zablokowany przez "armor status" nie wiem dlaczego poniewaz widac tylko SWÓJ armor status wiec nie wiem jak ma to ułatwiac w pvp skoro jest to client darmowy, gdyby bylo widac przeciwnika status armora to jeszcze rozumiem ale widac tylko SWÓJ

dalej na tak.

• Superka 3

Zrzut ekranu (31).png

• Opiekun Forum
Opiekun

Na tak powody up

• Superka 1

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

23 godziny temu, Bartek napisał:

laby mod dodaje przewage do gry, chociazby z widocznymi serduszkami

Osobiście ubolewam nad faktem, że labymod jest zakazany. Jest w nim wiele rzeczy umilających rozgrywkę jak np. bindy na chociażby cobblexa czy fly. Moim zdaniem labymod mógłby być dozwolony a użytkownik dostawałby za niego bana tylko w przypadku kiedy używa tych serduszek albo czegoś innego, co w znacznym stopniu daje przewage nad innymi, ale karanie za posiadanie samego inventoryhud oraz bindów jest troche nie na miejscu. Powiecie pewnie, że sprawdzany gracz wyłączy sobie "serduszka" podczas sprawdzania - otóz nie, poniewaz, przy wprowadzeniu jakichkolwiek zmian za każdym razem trzeba zrestartować grę więc próba wyłączenia wiązałaby się z wylogowaniem a co za tym idzie banem za logout. Wszystko jest do ogarnięcia i łapałoby się tylko i wyłącznie na gorącym uczynku. 

• Superka 1

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

W dniu 2.09.2021 o 22:37, Lukaszenko69 napisał:

Osobiście ubolewam nad faktem, że labymod jest zakazany. Jest w nim wiele rzeczy umilających rozgrywkę jak np. bindy na chociażby cobblexa czy fly. Moim zdaniem labymod mógłby być dozwolony a użytkownik dostawałby za niego bana tylko w przypadku kiedy używa tych serduszek albo czegoś innego, co w znacznym stopniu daje przewage nad innymi, ale karanie za posiadanie samego inventoryhud oraz bindów jest troche nie na miejscu. Powiecie pewnie, że sprawdzany gracz wyłączy sobie "serduszka" podczas sprawdzania - otóz nie, poniewaz, przy wprowadzeniu jakichkolwiek zmian za każdym razem trzeba zrestartować grę więc próba wyłączenia wiązałaby się z wylogowaniem a co za tym idzie banem za logout. Wszystko jest do ogarnięcia i łapałoby się tylko i wyłącznie na gorącym uczynku. 

Czy ja wiem... a skąd moderator miałby się domyślić, że gracz ma włączone te "serduszka"?

Oczywiście w przypadku samego lunara jestem na tak, mimo tego, że sama nigdy nie korzystałam. Ufam opiniom innych 🙂

• Thinking 1

Na tak, co do odblokowania Lunara ponieważ z tego co wiem to nie daje znacznej przewagi w pvp.

Co do innych modyfikacji nie wiem, lecz myślę, że jeśli nie pokazują ile serduszek ma przeciwnik, i tym podobne ułatwienia, to również można je odblokować.

• Like 1

Propozycja została wstępnie zaakceptowana!

W najbliższym czasie na serwer zostanie wprowadzone API, które pozwoli na zablokowanie niechcianych modyfikacji, które zawiera LunarClient. Dopiero wtedy zostanie on (tylko LunarClient) wypisany z listy niedozwolonych modyfikacji.

• Superka 7
  • Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...