Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Zmiana koloru teleportacji na chatcie

Dix_on13

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): Dix_on13
- Propozycja dotyczy (tytuł): Zmiana koloru teleportacji na chatcie
- Opis propozycji: Wychodzę z propozycją, żeby wrócić do starego formatu teleportowania, albo chociaż zmienić kolor wiadomości teleportu, ponieważ wybrany kolor strasznie zanika w tłumie chatu, tym bardziej w dzień, gdzie chat leci 2x szybciej, strasznie się zlewa.
- Dodatkowe SS'y: Brak

• Superka 2
  • Like 1

Jestem za zaakceptowaniem

Jeszcze ani razu nie udało mi się odpowiedzieć na prośbę o teleportację na czas, bo najzwyczajniej w świecie nie widać tej wiadomości. Dodam jeszcze, że sam osobiście ustawiłbym kolor różowy, bo mega wyróżnia się na tle innych kolorów + rzadko jest używany przez graczy, nie jestem pewien czy jest jakiś dźwięk przy prośbie o tpa bo sam żadnego nie słyszałem, więc byłbym za tym, żeby dodać odgłos np. spadającego kowadła, raczej nie powinno być z tym problemu, dlatego że w łatwy sposób można to zrobić za pomocą skrypt-u.  

• Thinking 1

1327915121-U74000.jpg

30 minut temu, ArcziO napisał:

Jestem za zaakceptowaniem

Jeszcze ani razu nie udało mi się odpowiedzieć na prośbę o teleportację na czas, bo najzwyczajniej w świecie nie widać tej wiadomości. Dodam jeszcze, że sam osobiście ustawiłbym kolor różowy, bo mega wyróżnia się na tle innych kolorów + rzadko jest używany przez graczy, nie jestem pewien czy jest jakiś dźwięk przy prośbie o tpa bo sam żadnego nie słyszałem, więc byłbym za tym, żeby dodać odgłos np. spadającego kowadła, raczej nie powinno być z tym problemu, dlatego że w łatwy sposób można to zrobić za pomocą skrypt-u.  

Mi się wydaje, że najprościej byłoby ustawić szary kolor informacji, oraz komendę jaką należy wpisać, żeby kogoś zaakceptować na kolor czerwony. Czerwony kolor jest przeznaczony dla administracji, więc można powiedzieć, że najbardziej by się wyróżniał.

Jestem zdecydowanie za zaakceptowaniem. Odkąd jest ten nowy wygląd powiadomienia o teleportacji nigdy jej nie zauważyłem na czas i z tego co widzę to nie tylko ja. 

Edytowane przez TheDertixPL

dua-lipa-mood (1).gif

• 2 tygodnie później...

Sam wielokrotnie miałem takie sytuacje, że wysłałem do kogoś tp, a on tego nie zauważył.  Zwiększyłbym również ilość czasu potrzebną na zaakceptowanie teleportu, gdyż jest zwyczajnie za mała i słabo widoczna. 

19 minut temu, Olivka_ napisał:

dobrze by było oprócz zmiany koloru dodać też jakiś dźwięk, ale może nie spadającego kowadła, bo to mogłoby wywołać u gracza lekki zawał.

A ja uważam, że taki dźwięk by sprawił, że gracz jak najszybciej by zaakceptował prośbę o teleportację. Albo w najgorszym wypadku by dostał zawału i nie byłoby możliwe już nigdy przeteleportowanie się do takiej osoby. Jestem na tak.

Edytowane przez eryter22
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...