Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Dodanie opcji kup teraz na licytacjach

Dix_on13

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): Dix_on13
- Propozycja dotyczy (tytuł): Dodanie opcji kup teraz na licytacjach na serwerze
- Opis propozycji: Gracz, który chcę coś wystawić na licytacje, mógłby ale nie byłoby to musowe dodać dodatkową cenę kup teraz. Przykładowa komenda: /lic wystaw 1000 (cena, która mogłaby być licytowana przez innych graczy) i po przecinku np. 15000(druga cena, która byłaby ceną kup teraz). Myślę, że jest to dobre z kilku względów. Z pewnością czas oczekiwania na swój przedmiot prawdopodobnie zmniejszył by się, poprzez dodatkową opcję, gdzie gracze mogli by w kilka sekund kupić daną ofertę. 
- Dodatkowe SS'y: Brak

• Superka 2

• Administrator
Admin

Fajna opcja, napewno się przyda. Na tak

image.png

Dobry pomysł, przy tylu graczach system licytacji działa bardzo wolno i taka opcja na pewno by go usprawniła, jestem na tak.

dua-lipa-mood (1).gif

Ciekawy pomysł, ale kupienie itema jak już ktoś go licytował mogłoby tego kogoś wkurzyć, więc można by to zrobić w taki sposób, żeby opcja "kup teraz" była dostępna do momentu aż cena w licytacjach osiągnie np. >50% ceny "kup teraz". Poza tym na tak

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...