Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

KrzysiuToSzef

KrzysiuToSzef_

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Nick na ts3 KrzysiuToSzef
Nick Administratora, który banował: Jipsy
Kiedy to się stało?: pare miesięcy temu
Opis sytuacji: byłem na dyzorce gadałem z jipsy rozwinol sie temat Mc powiedziałem ze dragon najlepszy server i nagle myk permik dostałem tego bana juz pare edycji temu (chyba z 3) teraz wrocilem do gry i nawet na ts3 wbic nie mozna 😞
Screen bana:134114077_Zrzutekranu2021-08-30115745.thumb.png.75f8713e90695212b50418c1f2442848.png

Edytowane przez mordensoldier124
  • Haha 2

XXDDD

Jeśli zareklamowałeś to Ban słuszny. 

Narazie do odrzucenia 

Za reklamę serwera jest chyba max perm na edycję na serwerze , lub jeśli reklamowałeś często inne serwery może być to już chyba BL(CHYBA). Dodatkowo na ts perm jest tak samo jak perm na forum - jest on na zawsze. Niech administracja się wypowie. 

Edytowane przez kamileq27

05.04.21r [*]

222.png

Zareklamowałeś inny serwer, do czego sam przyznałeś się w odwołaniu. Złamałeś tym samym punkt szósty Taryfikatora Kar Serwera TeamSpeak3, za co groziła Ci kara permanentnej blokady. Kara wydana słusznie, nie widzę sensu pisania odwołania.

Do odrzucenia

• Superka 1

1111111.png.418803030ddeb9349fc821898ac1eeac.png

hajs.png.987aa270861b9ea88b808423bbf251a2.png

• HeadAdmin
HeadAdmin

Jeżeli ban nadany 3 edycje temu jestem za zaakceptowaniem (nie wiem czy to odwołanie nie powinno być we wnioskach do zarządu). Z tego co widzę administracja ma problem z rozróżnieniem czym jest wzmianka w rozmowie a czym reklama ale tutaj musialaby sie wypowiedzieć jipsyy jako, że ona nadawała bana ( w sensie czy powiedziałeś że na serwerze <REKLAMA> jest tak i tak, czy po prostu go reklamowales jako super lepszy). Ale wciąż 3 edycje to juz sporo czasu i jestem za daniem szansy użytkownikowi ( wszak na serwerze grać moze: jak Wy go sprawdzać np bedziecie ? )

• Superka 1

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...