Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Regulamin warp kopalnii.

kamileq27

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera):  kamileq27
Propozycja dotyczy (tytuł):  Regulamin kopalnii
Opis propozycji:  Propozycja polegałaby,że powstałby jej regulamin.Przez co nie będzie takiego kopania jakie załączylem na filmie.Np kopanie od góry nie mając możliwości kopania wiecej niz 2kratki do dołu,nie skoncząc poziomu.Poprawiłoby to kopanie normalnym graczom. Pozdrawiam
Dodatkowe SS'y: https://imgur.com/KMQinZZ

• Nie ośmieszaj się 1

05.04.21r [*]

222.png

Niby pomysł dobry, ale ktoś musiał by tego cały czas pilnować, nowi gracze pewnie nie będą się do tego stosowali a admini będą mieli za dużo na głowie bo co chwilę ktoś będzie do nich pisał, że łamią regulamin na kopalni, ja jestem na nie. 

• Superka 1

dua-lipa-mood (1).gif

Teraz, TheDertixPL napisał:

Niby pomysł dobry, ale ktoś musiał by tego cały czas pilnować, nowi gracze pewnie nie będą się do tego stosowali a admini będą mieli za dużo na głowie bo co chwilę ktoś będzie do nich pisał, że łamią regulamin na kopalni, ja jestem na nie. 

Można by wprowadzić jakąś blokadę,że jak cały poziom 2 kratek nie zostanie skopany nie będzie można kopać niżej. 

• Like 1

05.04.21r [*]

222.png

Godzinę temu, stormer napisał:

Jak przeszkadzają Ci dziury to kop na swojej działce. Według mnie nie ma to sensu. Gracze mogą kopać jak chcą, a i tak jest reset kopalni co jakiś czas. Jestem za odrzuceniem propozycji.

Niektórzy gracze mają zajęte podziemie działki także no 😉

05.04.21r [*]

222.png

Przecież żaden maciuś lat 8 nie zastosuje się do kulturalnego kopania... Moim zdaniem kopalnia nie bez powodu jest taka duża i każdy powinien kopać tak jak jest mu wygodnie. Dodatkowo nie możemy pomijać tutaj osób z zespołem tourette'a, które niestety często nieświadomie kopią takie dziury.

Edytowane przez Lukaszenko69
  • Haha 1

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...