Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

udoskonalenie systemu lotto

turlajdropsa

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): turlajdropsa
- Propozycja dotyczy (tytuł): dodania nicków osób które wygrały w lotto
- Opis propozycji: Hej! To znowu ja i moja propozycja na kolejną edycje, a jest ona o dodaniu nicków osób które wygrały w lotto. Według mnie byłaby to ciekawa opcja która pokazywałaby osoby które wygrały w lotto o danej godzinie. Miałoby mieć to miejsce w komunikacie o pełnej godzinie. Aktualnie tylko administracja widzi kto wygrał w lotto a według mnie zwykli gracze również mogliby posiadać ten przywilej. To chyba na tyle z całej propozycji, życzę miłego dzionka. 
- Dodatkowe SS'y: -

Edytowane przez turlajdropsa
  • Superka 1

kam12000.png.4ec83dff6c189281c9f61856c68c7553.png1603378536_zabiemmordena(2).png.a8001c165b8703bc18e02478953aae48.png

- Did you fart?

- No, that's my ass

• Administrator
Admin

Bardzo ciekawy pomysł. Myślę ,że nawet powinna powstać topka lotto która by pokazywała osoby które wygrały najwięcej cashu.

Na tak

• Superka 1

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...