Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Propozycje MC

Badusiek

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): Badusiak
- Propozycja dotyczy (tytuł): Paczeki Minecraft
- Opis propozycji: W zakazanych paczkach są takie jak Lunar Client i Badilon Client według mnie na nową edycje powinne byc one dozwolone ponieważ dzięki temu gracz który gra na takiej paczce może być odrazu skreslony jako cheater i ułatwiło by to prace moderacj a graczą gre z fps boost z tych paczek.  Dziękuje dobranoc
- Dodatkowe SS'y:  po co

• Superka 5
  • Nie ośmieszaj się 1

22 godziny temu, Badusiek napisał:

powiedz mi jak lunar/badilon ci ułatwa gre?

Mnie nie ułatwia, bo nie korzystam.

Po co grać na tych syfach najlepszy jest czysty Minecraft.

Połączyłam posty i otrzymujesz ostrzeżenie 5% za OffTopic.//agatkahihi

Edytowane przez agatkahihi
  • Superka 1
  • Haha 1
  • Nie ośmieszaj się 6

20 minut temu, jfga napisał:

Witam już dużo razy wypowiadałem się na temat tych paczek i one powinny zostać dodane do "Legalnych" ponieważ każdy gracz może to sobie pobrać i to jest rodzaj antycheata z czym wiąże się to z tym że gdy admin zobaczy że gra ktoś na tak paczce nie musi być sprawdzany ponieważ nie da się ich w żaden sposób obejść i miło i fajne ułatwia to rozgrywkę, a @d0p0 nie powinien się wypowiadać gdy nigdy na nich nie grał a ocenia że są słabe troszkę "XDD".

Za Zaakceptowaniem

Nadal musi być sprawdzany, bo można sobie "wstrzyknąć" cheaty injektorem

• Nie ośmieszaj się 4

2 minuty temu, jfga napisał:

Nie chciałem z tobą wchodzić w konwersacje bo widzę że nie wiesz o czy ty piszesz  na tych paczkach nie można mieć cheatów ponieważ jest to specjalnie zablokowanie i te paczki dodają fps co umila grę 😄  i jak ty chcesz coś w komputer wstrzyknąć?

Jeśli masz cheaty nawet na płycie itd: to jest to zablokowane pzdr.

Za Zaakceptowaniem 

Lepiej kupić lepszy komputer, niż mieć jakieś FPS boosty

Nie w komputer tylko w Lunar Client i Badlion Client

• Superka 1
  • Nie ośmieszaj się 1

• HeadAdmin
HeadAdmin

13.4 Zakazuje się posiadania modyfikacji, które znacząco wpływają na indywidualny rozwój
rozgrywki. 
Na tak, nie mam pojęcia jak modyfikacje te znacząco wpływają na mój rozwój, wszak nie jestem graczem pvp. Jeżeli osoby grające jednak pvp zainstalują te modyfikacje, gdy będą one dozwolone, to też nie wpłynie znacząco na ich rozwój, wszak a raczej wyrówna szanse,skoro mowa o Fps boostach to raczej graczom ze słabszymi kontami wyrówna szanse, a nie znacząco wpłynie na rozwój.....

• Superka 2

2.jpg.fb8f37d4f35cf35defb4d4cc0b5cbde1.jpg

• Opiekun Forum
Opiekun
Godzinę temu, d0p0 napisał:

Lepiej kupić lepszy komputer, niż mieć jakieś FPS boosty

A zdajesz sobie sprawę, że nie każdego stać na zakup nowego komputera? Chyba prawie nikt nie chciałby grać na marnych 15 FPS, więc osobom o słabszym sprzęcie przydałby się taki boost, aby mogły pocieszyć się płynniejszą grą, nie sądzisz? 🙂

A co do propozycji to jestem na TAK, powody wyżej

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

image.png

.·͙*̩̩͙˚̩̥̩̥*̩̩̥͙ .·:*¨༺ ༻¨*:·.*̩̩̥͙˚̩̥̩̥*̩̩͙‧͙ . 

NA   TAK            WRESZCIE TRZEBA TO ZMIENIC I DODAC TU BADLION, LUNAR                                                                                             BO LUDZIE SA BANOWANI ZA NIEWINNOSC                                                                            A i [BC,LC] mają antycheata 😄

Edytowane przez wizard
  • Superka 3
  • Haha 1

13.04.2021 :[[       31.05.2021 :((

unknown.png.fad9386ea787ffb024be7aeee2511ee5.pngobraz_2021-04-18_033530.png.a0ed36365d795ad49a82964eaf06c1a8.png

• Administrator
Admin

Jak najbardziej na tak, sam podczas jakiś wyjazdów chętnie bym z tej opcji korzystał na starszym lapku 

• Superka 2

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...